Značka realme sa chystá zmeniť štandardy segmentu uvedením nového modelu realme C67.

Hlavné parametre

Tento nový prírastok do série C je vybavený 108 Mpx fotoaparátom, 6 nm čipovou súpravou Snapdragon a zaujímavou cenou. Model realme C67 prichádza s cenovkou 197 eur. Tento model sa bude predávať v pamäťovej verzii 8 GB + 256 GB.

realme chce byť silná značka

Podľa realme táto značka od novembra 2023 celosvetovo distribuovala 200 miliónov kusov svojich produktov. Na rok 2024 si značka stanovila cieľ s mottom „Make it real“ a Európu považuje za strategický trh. realme C67 je zameraný na: fotoaparát, výkon, dizajn a zážitok.

Fotografovanie

Technológia 3-násobného priblíženia v snímači realme C67 využíva 12 miliónov pixelov umiestnených v strede 108 Mpx snímača, čo umožňuje zachovať aj jemné detaily. Spolu s tým prináša realme C67 aj špeciálnu funkciu 3X Portrait, ktorá je vhodná na fotografovanie ľudí, pričom zachováva ostrý obraz s prirodzene vyzerajúcim rozostrením pre väčšiu hĺbku.

Vďaka najväčšej veľkosti snímača vo svojom segmente má realme C67 aj výborné možnosti nočného fotografovania so 132 % nárastom plochy snímania svetla. Vďaka tomu môžu používatelia zachytiť fotografie kvalitne aj za súmraku.

Výkon

Model C67 je vybavený čipovou súpravou Snapdragon 685 a dosahuje skóre Antutu 330k. Snapdragon 685 je optimalizovaný na výkon a efektivitu, aby telefón fungoval plynulo a stabilne aj pri zvýšenom výkone. V porovnaní s modelom realme C55 prináša realme C67 15 % nárast výkonu CPU a 10 % nárast výkonu GPU spolu s pôsobivou frekvenciou jadier 2,8 GHz.

Tieto vylepšenia zabezpečia používateľom ešte plynulejšie a výkonnejšie používanie telefónu.

Displej a dizajn

Pokiaľ ide o displej a dizajn, realme C67 je vybavený displejom s jasom 950 nitov, ktorý zaručuje čitateľnosť aj na priamom slnečnom svetle. Okrem toho je model C67 prvým telefónom vo svojej cenovej kategórii, ktorý sa zaobišiel bez plastového rámu obrazovky.

Pri pohľade na zadnú stranu je C67 k dispozícii v dvoch farebných variantoch, a to Sunny Oasis a Black Rock, a má najtenšie telo s hrúbkou len 7,59 mm vo svojom segmente. Vďaka pokročilému procesu Gradient Coating s vlnovou dĺžkou 420 nm na zadnej strane, vytvára C67 príjemné farebné efekty s hlbšími textúrami a vrstvami, ktoré efektne odrážajú a lámu svetlo.

Model C67 bol navrhnutý s ohľadom na potreby mladých používateľov. Používatelia môžu využívať interaktívne softvérové funkcie s aplikáciou Mini Capsule 2.0. Počas prehrávania hudby sa im zobrazujú dynamické hudobné okná, ktoré im umožňujú ovládať hudbu a prepínať medzi skladbami jednoduchým posunutím doľava alebo doprava. C67 je vybavený ultratenkými duálnymi stereo reproduktormi, ktoré používateľovi zaručujú vynikajúci zvukový zážitok.

Zdroj: Realme

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.