Dostupnosť, farba a cena smartfónu Find N2 Flip budú oznámené už 15. februára.

Premiéra bude prebieha na YouTube a #SeeMoreInASnap. Find N2 Flip prinesie skladaciu obrazovku s revolučným vonkajším displejom a rýchle nabíjanie batérie s dlhou výdržou pri používaní. OPPO predstaví nový telefón už 15. februára a bude to vyklápačka. Fyzický event bude prebiehať v Londýne, v online podobe sa môže zúčastniť každý.

S modelom Find N2 Flip vytvorilo OPPO novú úroveň pre budúce vyklápacie telefóny, čo umožnil pánt Flexion Hinge novej generácie, ktorý je ešte tenší, menší a pevnejší než jeho predchodca v pôvodnom modeli Find N. Navzdory svojim kompaktným rozmerom, vďaka ktorým sa telefón vmestí do dlane aj do vrecka, prináša Find N2 Flip bohaté funkcie a vylepšený zážitok z vyklápacieho telefónu.

Vďaka vertikálnemu displeju na vonkajšej strane, ktorý je najväčší zo všetkých súčasných vyklápacích telefónov, získate lepší náhľad na selfie snímky, rovnako sa môžete tešiť na hravé vychytávky a výkonné nástroje aj widgety, vďaka ktorým nie je nutné telefón otvárať na realizáciu bežných úloh.

OPPO do výbavy pridalo aj najväčšiu batériu zo všetkých doteraz uvedených vyklápacích telefónov a zavádza do tejto kategórie rýchle nabíjanie SUPERVOOC, ktoré z neho robí najrýchlejšie sa nabíjajúci vyklápací telefón na trhu. 

Find N2 Flip, ktorý vmestil svet pokročilých technológií do kompaktného balenia, prináša tiež špičkový systém fotoaparátov Hasselblad, optimalizovanú čipovú súpravu MediaTek Dimensity 9000+ a odolnosť certifikovanú TÜV Rhineland.

O tomto telefóne prinesieme podrobné údaje v stredu 15. februára o 15.30.

Zdroj: Oppo

Prečítajte si aj:

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.