Populárna aplikácia pre Android je teraz dostupná aj pre platformu iOS. Poznámky tak môžete upravovať na väčšom počte zariadení a platformách.

Výhodou Google Keep je, že poskytuje jednoduché zadávanie poznámok na mobilných zariadeniach ale aj na počítači. Na počítači môžete využiť verziu pre prehliadač alebo špecializovanú aplikáciu „pre pracovnú plochu“ z Chrome obchodu. Poskytuje štítky, farebné odlišovanie poznámok, vytváranie zaškrtávacích zoznamov, no v neposlednom rade je to rýchla aplikácia.

keep_nowat

Je vhodná pre tých, čo nepotrebujú formátovanie textu, vystačia napríklad s vkladaním obrázkov a textu. Rýchlo si poznačiť nápad je prioritou a na tento účel je to výborná aplikácia. Poznámky sa dajú archivovať alebo odstraňovať do koša odkiaľ sú po siedmich dňoch automaticky vymazané natrvalo.

Aplikácia má na Androide desiatky miliónov stiahnutí. Nechce konkurovať Evernote alebo OneNote. Chce byť len ďalšou voľbou, ako si poznačiť aktuálny nápad alebo čokoľvek bez toho, aby ste riešili vkladanie dátumov do kalendára alebo iné veci.

Po 2,5 roku tak majú túto aplikáciu od Googlu aj na konkurenčnej platforme.

Na stiahnutie pre AndroidiOS.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.