Technológie zvyšujú efektivitu práce z domu aj online výučbu.

Technológie sú kľúčové v tom, ako nám pomáhajú v dnešnom digitálnom svete ostať v spojení. Zvlášť výrazne sa to prejavuje teraz, kedy sa po nás vyžaduje dodržiavať čo najväčší spoločenský odstup a obmedziť osobné kontakty. Zmeny, ktoré zažívame, prinášajú výzvu tak zamestnancom, ako aj študentom a žiakom. Tí si musia udržať motiváciu na každodennú pracovnú rutinu počas dlhého obdobia bez osobných kontaktov.

Na zálohovanie dát určite nezabúdajte

Technologické zariadenia u nás doma sa stávajú križovatkou pre každodennú činnosť. Platí to aj o diskoch, na ktoré ukladáme údaje. Western Digital prináša do pracovného prostredia vyšší výkon a snaží sa posilniť možnosť jeho.

Vymeňte svoj interný disk za výkonnejší

Po ročnom používaní počítača môžete mať pocit, že počítač spomaľuje a je lenivý. Nová interná pamäť môže váš počítač vrátiť späť do obdobia špičkového výkonu. SSD disky WD Blue SN550 NVMe môžu poskytnúť až štyrikrát vyššiu rýchlosť než najlepšie SSD disky Western Digital SATA. Pokiaľ vytvárate digitálne umenie, používate náročný profesionálny softvér alebo striháte video či spracovávate fotografie, môžete využiť výhody tohto výkonného interného disku s vysokými rýchlosťami. Zvládnete oveľa viac práce a to rýchlejšie. Rýchlosť načítania údajov je až 2 600 MB/s.

SSD disk WD Blue SN550. Zdroj: WD

SSD disk WD Blue SN550. Zdroj: WD

Zálohovanie je kľúčové

Strata dokumentov alebo celej zložky je nepríjemná, na môžete sa tomu vyhnúť. Pomôže vám automatické zálohovanie dokumentov a súborov. Externý disk My Passport je spoľahlivé, mobilné úložisko. Tento disk je dostupný v zaujímavých farbách a v štýlovom dizajne. Disk sa vojde do ruky a je na ňom dostatok priestoru na ukladanie fotografií, videa, hudobných súborov a dokumentov. V kombinácii so zálohovacím softvérom WD Backup a ochranou heslom vám externý disk My Passport umožní uchovať váš digitálny obsah v bezpečí. V ponuke je na ukladanie veľkého množstva súborov viacero kapacít až do 5 TB a disk môžete zdieľať. My Passport je vytvorený pre dlhodobú spoľahlivosť a odolnosť.

Disky My Passport. Zdroj: WD

Disky My Passport. Zdroj: WD

Optimalizujte svoju prácu

Pokiaľ vaša práca, alebo online výuka detí vyžaduje prácu s veľkými súbormi, potom vám vysoké rýchlosti SSD disku môžu zabezpečiť čas na rýchle vykonanie práce alebo naopak na prestávku na kávu. Prenosný SSD disk My Passport SSD  ponúka rýchlosti čítania až 1 050 MB/s a rýchlosti zápisu až 1 000 MB/s v kapacitách do 2 TB. Toto zariadenie je navrhnuté od základov tak, aby poskytovalo spoľahlivý výkon a celkovú kvalitu v štýlovom kovovom dizajne a v širokej ponuke farieb. My Passport SSD je pripravený na použitie ihneď po vybalení a je kompatibilný s platformou PC aj Mac. Je vybavený rozhraním USB 3.2 Gen-2 a káblom USB-C a adaptérom USB-A na prácu s existujúcimi aj staršími systémami.

Disky My Passport. Zdroj: WD

Disky My Passport SSD. Zdroj: WD

Tvorte rýchlosťou svetla

Nový externý disk SanDisk Extreme Portable SSD participuje na technológii Western Digital NVMe pre disky s vysokou rýchlosťou prenosu dát, ktorá dosahuje pri čítaní až 1 050 MB/s a pri zápisu 1 000 MB/s. Disk spĺňa normy IP55 a odolá dažďu, kvapkám vody aj prachu. Nie je pre neho problém prenášať zložky s kapacitou až 2 TB. Disk poskytuje aj ochranu heslom a 256-bitové šifrovanie AES.

Disky Western Digital Extreme Portable SSD. Zdroj: WD

Disky Western Digital Extreme Portable SSD. Zdroj: WD

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.