Lenovo Moto Mods má na Slovensku ďalší doplnok. Je ním akumulátor Incipio offGRID Power Pack s kapacitou 2220 mAh.

Túto powerbanku máme v redakcii a veľmi sme na ňu boli zvedaví. Vieme, že projektor aj reproduktor JBL či Hasselblad fotoaparát sú všetko zaujímavé veci. Čo však potrebujete k telefónu nevyhnutne, keď nie práve energiu navyše?

Externá baterka fungovala presne podľa našich očakávaní a ide o podľa nás najpraktickejšie ladenú powerbanku. Niečo podobné má ešte Samsung, no tam telefón poriadne priberie na hrúbke. Nie že, by Lenovo Moto Z Play, na ktorom sme powerbanku testovali nepribralo, no nie tak, aby ste boli výrazne limitovaní.

Telefón v takomto zapojení môžete nosiť vo vrecku, navyše je povrch Incipio offGRID jemne pogumovaný a nešmýka sa na hladkých povrchoch.

Na rozdiel od iných externých bateriek je tu jedna výhoda navyše. Umožňuje totiž kontinuálne udržanie hodnoty nabitia akumulátoru. Vybrať si môžete medzi 100% nabitím a efektívnym režimom s hodnotou 80%. Vtedy sa powerbanka nebude toľko namáhať a dlhšie v nej vydrží kapacita na pravidelné dobíjanie pri poklese energie v telefóne. Toto sme ešte nevideli a je vidno že Lenovo Moto to s ich Mods doplnkami myslí vážne.

Baterka drží vďaka magnetom pevne, netreba sa obávať rozloženia a vypadnutia telefónu z ruky.

Druhou novinkou je kožený obal, ktorý vyzerá perfektne. Ideálne riešenie na večne zacapkaný zadný kryt. Koža je veľmi príjemná na dotyk a týmto obalom nijako nedegradujete celkový luxusný vzhľad telefónu.

Cena Incipio offGRID Power Pack: 89,90 EUR

Cena koženého krytu: 29,50 EUR

Zapožičal: Lenovo

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.