Pri hľadaní novej práce sa už ľudia nepozerajú len na výplatu, ktorú na danom mieste získajú.

Čoraz viac sa rozhodujú na základe benefitov, ktoré spoločnosť ponúka. V prípade, že hľadáte novú prácu, prípadne by ste chceli odísť z tej súčasnej, firma Mobilonline bude pre vás ideálnou voľbou. Nielen, že si u nás môžete dobre zarobiť, ale k tomu dostanete viacero výhod, ktoré sú pre zamestnancov veľkým prínosom.

Staňte sa predajcom a rozvíjajte svoj talent

Spoločnosť Mobilonline má viac ako 50 predajní po celom Slovensku. Aby tieto pobočky mohli fungovať, potrebujú mať kvalitných a šikovných predajcov. Ak patríte k ľuďom, ktorí sú pozitívne naladení, pracovití, zodpovední a ochotní pracovať na rozvíjaní svojich schopností, hľadáme práve vás. Na oplátku vám môžeme ponúknuť zaujímavú prácu s najnovšími technológiami v stabilnej spoločnosti, nadštandardné finančné ohodnotenie, odmeny za výnimočné výsledky, províziu z predaja, stravné lístky, pravidelné súťaže o mobilné telefóny, zamestnanecké zľavy, zamestnanecký paušál zadarmo a mnoho ďalších benefitov.

Veľmi nám záleží na tom, aby boli naši zamestnanci spokojní a vyzerá to tak, že sa nám v tom aj darí. „Naša firma mi dala stabilitu a možnosť rastu profesne, ale aj po osobnostnej stránke. Neustále sa posúva vpred, pripravuje školenia pre predajcov a dodržiava morálne hodnoty, ktoré sú mi blízke. V Mobilonline neexistuje fráza nedá sa, pociťujem tu nápomocnosť a napredovanie,“ prezradila predajkyňa Evka.

Súčasťou našej firmy sú aj dlhoroční predajcovia, ktorých si veľmi vážime a s ktorými máme vybudované veľmi dobré vzťahy. „Do firmy som nastúpila hneď po skončení strednej školy. Práca v Mobilonline ma veľmi baví, nakoľko som veľmi komunikatívna a mám rada prácu s ľuďmi. Počas piatich rokov vo firme som mala možnosť vystriedať väčšie nákupné centrá i miesta v menších mestečkách. Pre porovnanie je momentálne moje pracovisko veľmi príjemné, ba priam rodinné. Teší ma, že sa ľudia často vracajú ku mne so slovami, že boli spokojní a že im boli poskytnuté tie najlepšie služby. Vo firme som spoznala veľmi veľa úžasných ľudí, mám tých najlepších a najústretovejších nadriadených, s ktorými máme veľmi dobre medziľudské vzťahy. Som vďačná za prácu v Mobilonline, teším sa na ďalšie spoločné firemné akcie a všetkým budúcim uchádzačom o pracovné miesto by som chcela odkázať, aby mali vždy chuť pracovať, učiť sa a možno spoznajú muža alebo ženu svojho života. Ja som ho v našej firme našla,“ hovorí Diana, ktorá momentálne pracuje na predajni v Zlatých Moravciach.

Z predajne môžete postúpiť aj na iné pozície

Práca v Mobilonline nie je len o predajniach. Pracovať môžete aj na centrále spoločnosti, ktorá sa nachádza v Lučenci. Niektorí naši zamestnanci si dokonca najskôr vyskúšali prácu v predajni a až neskôr sa presunuli na centrálu. Vďaka tomu môžu porovnať, kde sa im páčilo viac.

Napríklad Kristián pracuje na centrále ako technická podpora a súčasťou spoločnosti Mobilonline je už viac ako 8 rokov. Na začiatku si vyskúšal prácu na predajniach v Nitre a v Hlohovci, kde najviac oceňoval prácu na krátky a dlhý týždeň, vďaka čomu mal dosť voľného času. Taktiež sa mu páčil zaujímavý provízny systém. Prečo sa teda rozhodol prejsť na centrálu? „Už počas pôsobenia na predajni som vymýšľal vychytávky a zlepšováky, ktoré som zdieľal s kolegami, nadriadenými a inými pracovníkmi firmy. Stal som sa expertom na technické fungovanie predajne, a tým pádom som vedel pomáhať s problémami iných predajcov,“ prezradil. Na centrále najviac oceňuje vynikajúci kolektív a pocit, že pracuje v rodinnej firme. Rovnako je to slušný zárobok, podpora pri raste a vzdelávaní a v neposlednom rade stolný futbal a šípky, ktoré môžu zamestnanci využívať počas prestávok.

O svojej ceste vo firme nám porozprával aj Filip, ktorý v Mobilonline pracuje od roku 2015, kedy do neho vložil dôveru súčasný senior manažér Marián. „Ako predajca som pôsobil 7 rokov. Začiatkom tohto roka sa naskytla príležitosť na zmenu a vyskúšal som pozíciu projektového špecialistu na centrále spoločnosti v Lučenci. Mojou úlohou bola telefonická komunikácia s obchodnými partnermi Samsung, 4ka, Quatro a podobne. Momentálne pracujem na pozícii predajca – školiteľ, súčasne vykonávam inventúry po celom Slovensku.

Prednedávnom sa mi vyskytla príležitosť zaskakovať predajne a predajcov celej siete,“ prezradil Filip. „Bola to pre mňa plnohodnotná skúsenosť a nasmerovala ma, akou cestou chcem ísť a za prejavenú dôveru som vďačný vedeniu firmy. Mojím dlhodobým cieľom je naďalej sa rozvíjať v prosperujúcej firme akou je Mobilonline,“ dodal.

Prácu na predajni som si dokonca vyskúšala aj ja sama. Pracovala som tam približne trištvrte roka po skončení vysokej školy. V tom období ale prišla pandémia, ktorá uzatvorila predajne a ja som premýšľala, čo ďalej. Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré, pretože po odchode z firmy som si založila živnosť a začala sa naplno venovať tomu, čo som vyštudovala – teda žurnalistike. Na Mobilonline som ale nezanevrela a odvtedy som opäť súčasťou firmy, no tento raz ako externá redaktorka, ktorá pripravuje rôzne zaujímavé články.

Výberovým konaním ale neprejde každý

Milan Kovalančík, CEO spoločnosti Mobilonline, prezradil, čo robí pre to, aby bolo zamestnancom v jeho firme dobre. „Mobilonline je komunita ľudí, ktorí majú spoločný cieľ, pomáhať zákazníkom, aby dosahovali maximálny zážitok z používania telefónov. Aby našim zamestnancom bolo vo firme dobre, musia dosahovať plány. Hľadám do tímu pracovitých ľudí, keď dosahujú ciele, sú hodnotní pre zákazníkov aj pre firmu. Veľký dôraz dávam pri výbere nových ľudí na čestnosť a pozitívny prístup k životu. Selektívnym výberom sa vytvára skupina Mobilonline, kde sa dobre pracuje a žije. Samozrejme, okrem platu a čestného prostredia máme aj súťaže a školenia.“

A čo hovorí na to, keď zamestnanci z firmy odchádzajú aj napriek tomu, že sa im snaží vyhovieť v maximálnej možnej miere? „Každý človek má svoj osobný život a s tým spojené svoje osobné ciele. Firma sa vyvíja, ako aj každý jednotlivec, moje nastavenie je, aby sa čo najväčšia časť zamestnancov vzdelávala vo firme aj v osobnom živote. Chcem, aby boli hodnotnejší pre seba aj pre firmu. Tento prístup nie je pre každého a tomu rozumiem. Firma vie byť len taká veľká, akí sú jej zamestnanci,“ dodal majiteľ.

Ak by ste sa chceli stať súčasťou spoločnosti Mobilonline aj vy, môžete vyplniť tento dotazník, prípadne priebežne sledovať pracovné ponuky na portáli Profesia.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mobilonline.