Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Každý, kto si od pondelka 6. marca do nedele 9. apríla predobjedná vybrané tohtoročné modely televízorov Neo QLED a OLED od Samsungu, získa ako bonus v cene televízora mobilný projektor The Freestyle v hodnote 819 eur.

Akcia spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak sa vzťahuje na všetky modely Neo QLED 8K, Neo QLED 4K a OLED modelových radov 2023 od uhlopriečky 55“ vyššie. Napríklad pri kúpe Neo QLED televízora QE55QN85CATXXH vyjde celková cena aj s bonusom vo forme The Freestyle na 50 % hodnoty odporúčanej maloobchodnej ceny.

„Tohtoročné modely Neo QLED a OLED naplno využívajú výkon umelej inteligencie. Neo QLED 8K s 64 neurálnymi sieťami zobrazia všetky detaily, bez ohľadu na vstupný signál. Neo QLED 4 sú vybavené špičkovou funkciou Auto HDR Remastering, ktorá dokáže vďaka umelej inteligencii v reálnom čase prevádzať scény a efekty vo vysielaní so štandardným dynamickým rozsahom (SDR) na vysoký dynamický rozsah (HDR). Vďaka tomu je pôvodný SDR obsah jasnejší a živší a dokonale vtiahne divákov do deja,“ opisuje Michal Forejt, riaditeľ divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Pri modeloch OLED, ktoré sme uviedli v minulom roku, tento rok prichádzame okrem uhlopriečok 55“ a 65“ aj s ultra veľkým prevedením 77“,“ dodáva.

Najnovší rad OLED televízorov je opäť vybavený technológiou Quantum Dot, ktorá je garantom pre zobrazenie presných a neskreslených farieb (certifikácia Pantone). Samosvietiace pixely zároveň zaručia maximálnu kontrolu podsvietenia a kontrastu. OLED televízory od Samsungu majú obnovovaciu frekvenciu 144 Hz a ako vôbec prvé získali certifikáciou AMD FreeSync Premium Pro, ktorá zaručuje dokonalý herný zážitok na OLED obrazovke.

Mobilný projektor The Freestyle predstavuje najnovší produkt lifestylového radu televízorov a projektorov od Samsungu. Ide o prenosný, výkonný a prekvapivo jednoduchý projektor, ktorý umožňuje premietať video obsah, ale dá sa využiť aj na svetelné efekty ako dizajnová lampa alebo dokonca ako smart televízor, pretože disponuje operačným systémom Tizen ako všetky smart televízory od Samsungu. Využiť ho možno prakticky kdekoľvek, funguje totiž nielen pri napojení do elektrickej siete, ale aj na špeciálne dobíjacie batérie. Vďaka The Freestyle je možné vykúzliť na akýkoľvek rovný povrch obraz s neuveriteľnou uhlopriečkou až 100“.

Predpredaj vybraných televízorov Neo QLED a OLED tohtoročných modelových radov s bonusom vo forme mobilného projektora The Freestyle prebieha v značkových predajniach Samsung, v e-shope samsung.sk, v obchodných sieťach Nay, Planeo, Datart, Euronics, Andrea Shop, Play a v internetových obchodoch Alza.sk a Mall.sk.

Značky: