Objednajte si ročné predplatné časopisu TOUCHIT, teraz aj s knihou Zrýchlená doba koronová, ktorú si kúpite exkluzívne iba v našom vydavateľstve. Navyše spolu za výhodnú cenu.

Jedinečnú ponuku ročného predplatného TOUCHIT (ktoré obsahuje 6 vydaní tlačeného časopisu TOUCHIT) spolu s knihou Zrýchlená doba koronová nájdete iba v našom vydavateľstve. Knihu je možné objednať aj samostatne. Objednajte si ju teraz.

Kniha Zrýchlená doba koronová

O čom je kniha Zrýchlená doba koronová?

Kniha Zrýchlená doba koronová konfrontuje nové trendy s udalosťami, ktoré nastali v dôsledku pandémie Covid-19 a hľadá odpovede na mnohé otázky. Pandémia mnohé procesy vo firmách urýchlila a už teraz je jasné, že k veľa veciam budeme musieť pristupovať úplne inak. Pri nakupovaní už cez digitálny svet nemusíme stretnúť živého človeka, ohrozené sú nielen kníhkupectvá, kiná, ale tiež prístup ku kultúre ako takej.

Pred očami nám rastú digitálny politici, ktorým stačí na Facebooku písať statusy. Svoj imidž si vytvárajú a manažujú sami online a čakajú na reakcie publika a potom korigujú svoje správanie. Budeme si v budúcnosti aj politikov namiesto volieb vyberať ako tovar v e-shope cez elektronické voľby? Nikdy nevieme, do akého sveta sa ráno zobudíme. Ostražitosť je preto na mieste.

Aj o tom píše Roland Kyška, vyštudovaný politológ, bývalý novinár a v súčasnosti manažér vo svojej knihe Zrýchlená doba koronová. Knižnú novinku Rolanda Kyšku ilustrovala mexická dizajnérka Elena Petel, ktorú oslovil na diaľku, prostredníctvom aplikácie Fiverr, aby tak v praxi demonštroval ako funguje microworking, jedna z tém jeho novej publikácie.

Predplatné s knihou
Objednať si samostatne knihu