Zháňate vhodný darček pod vianočný stromček? Kúpte si ročné predplatné časopisu TOUCHIT. Teraz aj s powerbankou Xiaomi alebo bezdrôtovým reproduktorom Xiaomi. A to všetko za zvýhodnenú cenu. Navyše, ak predplatným chcete niekoho obdarovať, pošleme vám digitálny certifikát, ktorý si doma vytlačíte a budete ho môcť darovať spolu s powerbankou alebo reproduktorom, ktorý vám pošleme.

Predplatné TOUCHIT s powerbankou Xiaomi Mi Powerbank 2

K ročnému predplatnému TOUCHIT vám pribalíme powerbanku Xiaomi Mi Powerbank 2 s kapacitou až 5000 mAh, ktorá nabije váš smartfón kdekoľvek na cestách. Powerbanka má minimalistický dizajn a je vyrobená z odolnej hliníkovej zliatiny. Pekné strieborno – biele prevedenie poteší naozaj každé oko. LED indikátor napájania zobrazuje reálny stav nabitia batérie.

Ročné predplatné TOUCHIT (printová verzia + prístup do aplikácie), teraz získate za 28,30 eura so špeciálnou zľavou 23 % oproti normálnej cene (19,90 € ročné predplatné + 8,40 € powerbanka,  oproti bežnej cene 16,90 €).

Predplatné TOUCHIT s powerbankou Xiaomi Mi Powerbank 2 si kúpite tu.

Predplatné TOUCHIT s bezdrôtovým reproduktorom Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

Ročné predplatné TOUCHIT si môžete kúpiť aj s bezdrôtovým reproduktorom Xiaomi Mi Pocket Speaker 2. S reproduktorom si užijete kvalitnú hudbu naozaj kdekoľvek. Reproduktor sa s vašim telefónom spáruje prostredníctvom Blue-tooth až do vzdialenosti 10 metrov. Na jedno nabitie vydrží hrať až 7 hodín.  Vďaka malému a elegantnému dizajnu si reproduktor môžete vziať kamkoľvek. Vstavaný mikrofón umožňuje hands-free hovory. Reproduktor má malý LED indikátor na prednej vrchnej strane.

Ročné predplatné TOUCHIT (printová verzia + prístup do aplikácie), teraz získate za 34,30 eura so špeciálnou zľavou 31 % oproti normálnej cene (19,90 € ročné predplatné + 14,40 € reproduktor, oproti bežnej cene 29,60 €).

Predplatné TOUCHIT s reproduktorom Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 si kúpite tu.

Ročné predplatné TOUCHIT samostatné

Samozrejme máme voľbu aj pre tých, ktorí chcú iba čítať náš časopis. Môžete si objednať samostatné ročné predplatné časopisu TOUCHIT, pričom zdaramo k nemu získate aj prístup do mobilnej aplikácie. Časopis TOUCHIT vychádza 10x ročne s dvojčíslami (január/február – vychádza vo februári a júl/august – vychádza v júli).

Ročné predplatné TOUCHIT (printová verzia + prístup do aplikácie), teraz získate za 19,90 eura.

Ročné predplatné TOUCHIT si objednajte tu. 

Darčekový certifikát pod stromček

Ak predplatné neobjednávate pre seba, ale chcete ním obdarovať, stiahnite a vytlačte si náš darčekový certifikát. Vyplníte naň meno a môžete ho darovať pod stromček spolu s powerbankou, alebo reproduktorom.

Powered by mi-store.sk

 

 

 

Značky: