Aký bol náš šiesty rok?

Magazín TOUCHIT bol založený vo februári 2015. Dňa 13. februára 2015 bola verejne spustená jeho beta verzia na webe touchit.sk a ten začal naplno fungovať k 1. marcu. TOUCHIT sa následne 25. apríla 2015 rozrástol aj o tlačenú verziu, ktorá bola pokrstená na výstave touchIT live 2015 a vychádza do dnešného dňa.

V redakcii TOUCHIT teraz oslavujeme šieste narodeniny. Pri tejto príležitosti vám chceme poďakovať za priazeň, zlepšujeme sa a rastieme aj vďaka vám. Printový magazín TOUCHIT tlačíme v náklade 6-tisíc kusov a v roku 2021 bude vychádzať vo forme dvojmesačníka. Prvé tohtoročné vydanie sa čoskoro objaví v novinových stánkoch a v poštových schránkach našich predplatiteľov. Ak si ho chcete predplatiť, môžete tak spraviť priamo cez náš eshop, TU.

Webová stránka TOUCHIT počas šiesteho roka svojej existencie naďalej rástla – v roku 2020 pokorila hranicu 8 miliónov zobrazení. Od jej založenia sme publikovali viac ako 40-tisíc článkov a naše stránky ste celkovo zobrazili viac ako 25-miliónkrát.

Redakcia TOUCHIT

Redakcia TOUCHIT v roku 2020

Šiesty rok v znamení podcastu DOTYK

Šiesty rok bol pre TOUCHIT a samozrejme aj pre ľudí a firmy na celom svete náročnejší ako tie predchádzajúce a to najmä z dôvodu pandémie koronavírusu. V redakcii sme sa však rozhodli využiť vzniknutú situáciu vo svoj prospech a začali sme pre vás každý týždeň prinášať podcast DOTYK. Ten môžete zadarmo počúvať cez: Apple podcasty, Google podcasty, Spotify, Google MusicPodbean.

Inšpiráciou pre vypočutie nášho podcastu môže byť aj jeho najnovšie vydanie, v ktorom sme zhodnotili 6-ročnú históriu TOUCHITu. Okrem počúvania nás môžete sledovať aj na Instagrame a YouTubenaše videá sa snažíme neustále zlepšovať, či už z hľadiska variability obsahu alebo kvality prevedenia.

Takže ešte raz. Ďakujeme, že nás čítate, sledujete a počúvate – jednoducho, ďakujeme za vašu priazeň!

Cvičenie

Šiesty rok TOUCHITu sa niesol v znamení nového projektu – podcastu DOTYK, ale aj spoločného redakčného cvičenia

Pozrite a vypočujte si krátku rekapituláciu 6 rokov TOUCHITu:

Pozrite si krátku rekapituláciu histórie TOUCHITu na našom Instragrame:

Vypočujte si krátku rekapituláciu našej histórie v podcaste DOTYK: 

Prečítajte si aj:

Web TOUCHIT.sk ste v roku 2020 zobrazili viac ako 8 miliónkrát: Tieto články a videá vás zaujali najviac

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit