Zľavy pre fanúšikov zariadení Samsung.

Nasledujúce víkendy prinesie Samsung členom komunity Samsung Members špeciálne zľavy na svoje zariadenia a vybrané príslušenstvo. Okrem toho je tu možnosť získať zľavy v internetovom obchode bratiska.sk.

Aplikácia Members nájdete v smartfónoch Samsung. V prípade, že ju tam nemáte, dá sa stiahnuť z Google Play. Na uplatnenie zliav sa stačí zaregistrovať svoj Samsung účet, vybrať si svoje aktuálne produkty a stanete sa členom Samsung Members. Po zaregistrovaní získate prístup k exkluzívnym odmenám, novinkám a podpore pre vaše zariadenie.

Adventné víkendy prebiehajú piatka do nedele a to v termínoch:

11. – 13. 12. 2020
18. – 20. 12. 2020

Čo prináša aplikácia Samsung Members?

Nielen zľavy ale aj pomoc s nastavením vášho smartfónu. Odpovede na najčastejšie otázky nájdete práve v tejto aplikácii. Slúži na diagnostikovanie a optimalizovanie výkonu. Priamo z aplikácie sa dá kontaktovať servisné stredisko alebo infolinku.

V prípade akýchkoľvek komplikácií alebo problémov je tu možnosť diagnostikovať zariadenie. Špeciálne na zisťovanie správneho fungovania batérie, Bluetooth, Wi-Fi, snímačov, dotykovej obrazovky, hardvérových tlačidiel, vibrovania, mikrofónu, reproduktora, fotoaparátu, SIM karty a ďalších funkcií a komponentov.

Aplikácia obsahuje novinky a tipy k najlepšiemu využívaniu vášho zariadenia ako aj inšpirácie k zmene životného štýlu.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S20 FE by mal dostať Android 11 do konca roka 2020

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.