V niektorých krajinách.

Samsung v týchto dňoch oznámil detaily, ktoré sa týkajú sprístupňovania nadstavby One UI 3.0 so systémom Android 11 širokej verejnosti. Téme sme sa venovali v samostatných článkoch, do pozornosti dávame najmä ten s oficiálnymi informáciami priamo od Samsungu – prečítať si ho môžete TU.

Vo všetkých správach sa spomína, že Samsung sprístupní aktualizáciu na Android 11 v najbližších dňoch pre zariadenia radu Galaxy S20 (Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra) a v nasledujúcich týždňoch pre ďalšie zariadenia, vrátane Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold a S10. Na zariadeniach Galaxy A bude upgrade k dispozícii v prvej polovici roka 2021.

Samsung vo svojej správe neuvádza dostupnosť pre model Samsung Galaxy S20 FE, ktorý prišiel na trh iba nedávno. Známy leaker Max Weinbach tvrdí, že aj tento telefón dostane One UI 3.0 a stať by sa tak malo už 27. decembra 2020. Treba však počítať s tým, že nie každý majiteľ tohto telefónu dostane Android 11 už koncom decembra – jeho sprístupňovanie môže trvať celý január.

Weinbach takisto tvrdí, že Note20 začne dostávať Android 11 od 14. decembra. Aktualizácia sa bude postupne sprístupňovať vo viacerých krajinách a regiónoch.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Toto sú vylepšenia rozhrania Samsung One UI 3. Vieme kedy a v ktorých smartfónoch sa objaví

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit