Koniec roka sa nezadržateľne blíži a my tu máme pre vás niečo špeciálne. Na jednej tlačovej konferencii počas jesene vznikla myšlienka, že by sme mohli pripraviť spoločné video.

Chceli sme, aby ste mali možnosť získať informácie z rôznych portálov na jednom mieste, pričom sme chceli pokryť primárne oblasť smartfónov. Práve tie najviac v súčasnosti hýbu svetom IT. A zároveň sme chceli ukázať, že keď sa naozaj chce, nájdeme si cestu k sebe a spolu vytvoríme kvalitné dielo. SpolocneVideoFoto-2

Zladiť čas štyroch rôznych redakcií tesne pred Vianocami, zohnať najlepšie produkty v jednu chvíľu na jeden spoločný stôl a pripraviť pekné video s tým, že osoby, ktoré obyčajne videá tvoria teraz sedia pred kamerami, nebolo celkom jednoduché. Ale podarilo sa! Dámy a páni, nech sa páči, pozrite si prehľad roka podľa portálov Fony.sk, MôjAndroid.sk, Techbox a touchIT a užívajte si veselého Silvestra.

Na záver videa sme si pripili šampanským na šťastný nový rok a lepšie smartfóny. Oplatí sa vám video sledovať až do konca 🙂SpolocneVideoFoto2

A že nálada pri natáčaní bola naozaj dobrá, dokazuje aj skutočná selfie fotka

Selfie2_nowat

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.