Aplikácia tak ukončila svoje doterajšie beta testovanie.

Pred niekoľkými rokmi bolo absolútne nemysliteľné, aby Microsoft vyvinul aplikáciu svojho prehliadača pre operačný systém Android či iOS. Dnes, keď už vieme, že mobilný Windows 10 je mŕtvy projekt bez budúcnosti, tak Microsoft aktívne pracuje na tom, aby používatelia mohli využívať výhody Windows a jeho aplikácií aj na svojich mobilných zariadeniach.

V polovici októbra sme písali o tom, že Microsoft predstavil beta verziu svojho obľúbeného prehliadača pre operačné systémy Android a iOS. V týchto dňoch sa však verzia prehliadača pre Android dočkala ukončenia beta testovania.

Používatelia prehliadača Edge, ktorý zároveň využívajú telefón s Androidom, tak môžu začať plnohodnotne využívať všetky jeho výhody. Medzi najväčšie patrí funkcia Pokračovať na počítači, ktorá odošle link vo forme notifikácie do vašich počítačov alebo otvorí na telefóne prezeranú stránku v prehliadači Edge na zvolenom PC s Windows 10. Prehliadaču však nechýba ani praktická synchronizácia hesiel či zoznamu článkov, ktoré si používateľ chce prečítať neskôr.

App Store

Microsoft Edge je bezplatne dostupný na stiahnutie v obchode Google Play.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Microsoft Edge prichádza pre iOS a Android, zatiaľ len v beta verzii (doplnené)