Vďaka nemu získate lepší prehľad o sťahovanom obsahu.

Aj pri tejto najnovšej verzii prehliadača od Google je badať rôzne vplyvy. Nie je pritom na škodu, že aj v prípade prehliadačov sa vývojári sem-tam inšpirujú v tábore konkurencie. Vďaka tomu sú ich produkty prepracovanejšie a dostávajú presne také funkcie, aké používatelia chcú.

Jednou z postupne vyvíjaných noviniek je aj nové rozhranie, v ktorom sa informácie o sťahovaní premiestnili zo spodnej časti do vrchnej, kde zaberajú menej miesta. Teraz však toto rozhranie dostáva aj ďalšie rozšírenie, vďaka ktorému sú zobrazované informácie ešte bohatšie.

Chrome Canary webZdroj: AndroidPolice
Chrome Canary

Portál AndroidPolice informuje, že nové používateľské rozhranie sťahovania v najnovšej zostave Chrome Canary teraz zobrazuje jednotlivé lišty priebehu pre každé sťahovanie zvlášť, čo sme si mohli už skôr všimnúť napríklad v prehliadači Edge alebo Vivaldi. Tento dizajn tak nahradí inak pomerne nepriehľadné kruhy sťahovania na paneli nástrojov.

Nové používateľské rozhranie má údajne už namierené do stabilnej verzie, pretože sú importované takmer všetky funkcie zo starého používateľského rozhrania. Okrem toho pribudli aj ďalšie novinky.

Je tak možné, že nové používateľské rozhranie sa čoskoro dostane do stabilného kanála.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.