Získajte súkromie najvyššej úrovne.

Jeden z najlepších webových prehliadačov je konečne dostupný pre iOS. Už teraz je k dispozícii na stiahnutie priamo v App Store. To znamená, že tento plne prispôsobiteľný súkromný prehliadač je dostupný pre iPhony a iPady. Vďaka výkonným funkciám Vivaldi a bezkonkurenčným úrovniam prispôsobenia získate flexibilitu a všestrannosť na prehliadanie webu presne podľa vašich predstáv. Na rozdiel od iných prehliadačov vám tento Vivaldi dáva možnosť urobiť úvodnú hlavnú stránku osobnejšou a prehliadanie bezpečnejšie.

Vivaldi: Súkromný prehliadač je konečne dostupný pre iOSZdroj: Vivaldi
Vivaldi: Súkromný prehliadač je konečne dostupný pre iOS

Výhody prehliadača Vivaldi mohli doteraz využívať iba používatelia systémov Windows a Android. Dokonca u nás v redakcii ho radi používame aj kvôli jeho charakteristickému vzhľadu a sade vstavaných nástrojov, ktoré zahŕňajú karty v štýle pracovnej plochy, rýchle voľby, panely, poznámky, zoznam na čítanie a blokovanie reklám a sledovania. Jednou z najlepších funkcií je však funkcia Sync, ktorá poskytuje bezpečný spôsob, ako si vziať všetky svoje údaje o prehliadaní so sebou. 

Vivaldi: Súkromný prehliadač je konečne dostupný pre iOSZdroj: Vivaldi
Vivaldi: Súkromný prehliadač je konečne dostupný pre iOS

Je pritom jedno, v ktorom zariadení máte prehliadač Vivaldi nainštalovaný. Všetko sa medzi sebou synchronizuje veľmi spoľahlivo a okamžite. Na tento účel sa však nepoužívajú servery tretích strán, pretože Vivaldi ukladá údaje synchronizácie na svoje vlastné servery na Islande. Pre ešte vyššiu mieru zabezpečenia sa využíva end-to-end šifrovanie, avšak najväčším prínosom pre bežného používateľa je spomínané blokovanie reklám a sledovania.

Pracovnú plochu prehliadača tvoria obľúbené stránky usporiadané podľa potrieb každého jedného používateľa. Aj v prípade verzie pre iOS sú všetky kľúčové funkcie stále na dosah. V ľavom dolnom rohu sa nachádzajú Panely, kde sú sústredené záložky, história, poznámky, zoznam na čítanie a súbory na prevzatie. Prepínač kariet vpravo vám okrem koša umožňuje prístup k bežným, súkromným a synchronizovaným kartám, aby ste mohli načítať nedávno zatvorené karty. V strede samozrejme nájdete položku Hľadať a tlačidlá na pohyb tam a späť v Histórii.

Vivaldi patrí medzi najlepšie vybavené prehliadače, čo dokazuje aj jeho široké možnosti prispôsobenia a bohatá sada funkcií.

Vivaldi: Súkromný prehliadač je konečne dostupný pre iOSZdroj: Vivaldi
Vivaldi: Súkromný prehliadač je konečne dostupný pre iOS

Adresný panel samozrejme umožňuje vyhľadávať pomocou ľubovoľného nainštalovaného vyhľadávacieho nástroja alebo okamžite nájsť záložku. Panel kariet s kartami v štýle pracovnej plochy vám pomáha ľahko prezerať karty a prepínať medzi nimi. To však nie je ani zďaleka všetko

Viac sa dozviete priamo na stránkach Vivaldi, alebo si tento súkromný prehliadač stiahnite, a vyskúšajte ho už teraz. Vivaldi je dostupný pre systém iOS/iPad OS 15.

Zdroj: Vivaldi

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.