Creative predstavil svoj prvý Wi-Fi reproduktor Creative Omni na výstave IFA 2017.

Multi-Room reproduktor do viacerých miestností

Ako to naznačuje jeho názov (Omni je latinská predpona znamenajúca “všetko” alebo “každý”), používatelia môžu zapojiť viacero reproduktorov Creative Omni po celom svojom dome a užiť si bezdrôtovú hudbu cez Wi-Fi. Reproduktor funguje s aplikáciou Sound Blaster InterConnect, ktorá umožňuje spravovať streamovanie zvuku zo smartónu alebo tabletu na jeden alebo viac reproduktorov súčasne.

Reproduktor Creative Omni podporuje streamovacie služby vrátane Spotify Connect, ktoré umožňujú prístup k miliónom skladieb a ovládanie hudby bez problémov na smartfónoch a tabletoch. Používatelia môžu

Creative Omni umožňuje používateľom flexibilitu v tom, ako počúvajú svoju hudbu. Vďaka aplikácii InterConnect sa viacerí používatelia inteligentných zariadení môžu rozhodnúť, že nasmerujú svoj hudobný stream na niekoľko Omni reproduktorov rozmiestnených v domácnosti alebo vysielajú svoju hudbu na všetky reproduktory súčasne, čo je vhodné napríklad na jemné prehrávanie hudby po celom dome.

Pokiaľ ide o zvukový výkon, o ten sa starajú dva  1.5” Neodymiové meniče s dvomi vstavanými pasívnymi radiátormi, ktoré dodávajú prekvapivo hlboké basy.  Reproduktor umožňuje dve možnosti umiestnenia: vertikálne pre priamy zvuk alebo horizontálne pre širšie stereo.

Bluetooth a Odolnosť voči striekajúcej vode pre hudbu v pohybe

Reproduktor podporuje Bluetooth pripojenie pre ultra prenositeľnosť a odolnosť voči striekajúcej vode s krytím IPX4, ak by sa používatelia rozhodli použiť reproduktor Creative Omni na cestách. Creative Omni sa dodáva v dvoch farebných prevedeniach, a to čierna a čistá biela.

Creative Omni bude dotupný na od konca októbra 2017 s cenou 129,99 EUR

Značky: