Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V PLANEO Elektro máte na výber nový OLED alebo QLED televízor a ak si vyberiete, zľava 50% na vybrané typy digitálneho fotoaparátu vás neminie.

Ak premýšľate nad novým televízorom, jedným z parametrov výberu bude aj voľba medzi OLED a QLED. Aké sú medzi nimi rozdiely?

OLED (organic light-emitting diode) TV vás ohúria temnotou čiernej farby a neuveriteľným rozsahom farieb, vďaka čomu je farebný kontrast dokonalý a obraz perfektný zo všetkých uhlov. Milióny pixelov, podsvietených diódami, sa pri sledovaní televízie zapínajú a vypínajú, čím sa dosahuje nielen dokonalá čierna farba, ale aj úspora elektrickej energie.
Tip PLENEO Elektro: OLED PHILIPS 55OLED804/12

PHILIPS 55 OLED804

PHILIPS 55 OLED804

QLED (quantum dot light-emitting diode) televízory vytvárajú najčistejšie biele svetlo, vďaka ktorému dokážu zobraziť až miliardu farebných odtieňov. Jas tejto obrazovky je obzvlášť jasný, takže vám neunikne žiaden detail scény ani keď pozeráte film za bieleho dňa.
Náš PLANEO Electro: SAMSUNG QE55Q70RATXXH

SAMSUNG QE 55Q70R

SAMSUNG QE 55Q70R

Či už sa rozhodnete pre OLED alebo QLED, kúpiť si novú televíziu sa oplatí od 9. marca v jednej z 50 predajní PLANEO Elektro na celom Slovensku. Od druhého marcového pondelka tu dostanete ku každému takémuto televízoru bez ohľadu na značku aj zľavu 50 % na kúpu kompaktných fotoaparátov, digitálnych zrkadloviek alebo kompaktov s výmennými objektívmi. Nenechávajte si však túto príležitosť na poslednú chvíľu – akcia platí len do vypredania zásob.

 

 

Značky: