V rámci nadchádzajúceho leta priniesla spoločnosť Philip Morris International na slovenský trh zariadenie ILUMA v novej farebnej kombinácii NEON PURPLE.

Na stretnutí v značkovej predajni IQOS v bratislavskej Eurovea boli prezentované farebné proporcie tohto zariadenia a jeho efektný vzhľad. Len pripomeňme, že ideálna možnosť je prestať fajčiť úplne, IQOS je len alternatíva pre ľudí, ktorí tak nemôžu urobiť.

Na stretnutí sme sa ale pýtali známych osobností, čo pre nich znamená leto, ako ho chcú prežiť a na čo sa tešia. Napr. cukrárka Petra Tóthová, porotkyňa z Pečie celé Slovensko nám povedala, aké technológie využíva vo svojej domácnosti a to aj pri príprave jedla. Speváčka Emma Drobná hovorila o tom, že radšej fotí fotoaparátom ako smartfónom a vysvetlila prečo tomu tak je. Samotná produkt ILUMA NEON PURPLE nám predstavila moderátorka Vera Wistlerová. Všetko podstatné nájdete aj v našom videu.

Zdroje: vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.