V hre sú ešte dve mestá. Príď si zahrať.

Lenovo spolu s partnermi zorganizovalo celoslovenskú Lenovo Legion roadshow pre všetkých fanúšikov počítačových hier. Roadshow počas jedného týždňa precestuje päť slovenských miest a bude sa niesť v znamení rozsiahleho predstavenia radu herných počítačov a notebookov Legion, ktoré boli stvorené hráčmi pre hráčov.

Roadshow sa zatiaľ oodhrala v troch slovenských mestách. Od zajtra sa pokračuje v Nitre, v piatok si môžete zahrať v Bratislave. Herná akcia sa bude odohrávať v nákupných centrách a návštevníci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program. Odštartovalo sa 25. septembra v nákupnom centre Atrium Optima v Košiciach a pokračovalo 26. septembrom v Auparku Žilina, 27. septembrom v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici a nasledujú tieto mestá:

  • 28. septembra v OC Centro Nitra
  • 29. septembra v Bory Mall Bratislava, kde bude vyvrcholenie tejto roadshow

Program je celodenný a vítaný je každý fanúšik hier a herných zariadení. V rámci programu čaká návštevníkov FREE TO PLAY zóna, kde si na Legion počítačoch môžete zahrať obľúbené hry.

K dispozícií budete mať najnovšie notebooky Lenovo Legion Y520, Y720 a Y920. Zo stolových počítačov budú k dispozícií Lenovo Legion Y720 Cube a Y920.

Hviezdou programu bude nielen Selassie, ktorý porozpráva o svojom typickom youtuberskom dni a tom, čo robiť a nerobiť, aby boli nádejní youtuberi na internete v bezpečí, ale aj profi hráči a streameri. Pre tých ambicióznejších je pripravená Legionár Challenge, kde budú môcť odvážlivci z publika vyzvať svojho obľúbeného streamera na súboj jeden proti jednému.

Ak si trúfate na zápas proti profi tímu eEriness, svoje herné umenie môžete predviesť v momentálne najrozšírenejšej FPS-ke sveta, Counter Strike: Global Offensive. Najlepší hráči z publika sa budú môcť kvalifikovať na majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch. Na záver každého dňa si profíci z eEriness pre fanúšikov pripravili workshop, kde sa s nimi podelia o svoje profesionálne tipy a triky pri hraní.

Návštevníci môžu vyhrať zaujímavé ceny v podobe herného príslušenstva LEGION a jeden šťastlivec bude mať možnosť vyhrať nadupaný notebook LENOVO LEGION Y720.

Ak ste pravidelným hráčom hier, určite viete, čo presne očakávať od svojho herného počítača alebo notebooku. Každá hra by mala ,,šľapať“ na plných nastaveniach grafiky a dostatočne plynulo. Výkonný procesor, RAM, SSD a grafická karta teda musia byť na špičkovej úrovni. Herný počítač bez poriadneho displeja je ako hranie FPS bez kvalitnej myši.

Monitor by mal mať vysoké rozlíšenie, nízky čas odozvy a ideálne širokouhlý a zaoblený displej. Aby bol herný balík kompletný, skriňa počítača alebo telo notebooku musia dostatočne reprezentovať silu a výkon komponentov vo vnútri. To znamená podsvietené logo, masívne rebrovanie pre správne chladenie komponentov a špecifický dizajn s ostrými hranami. Presne také sú všetky stroje hernej rady LEGION.

Viac informácií o hernej rade LENOVO LEGION nájdete tu:

Značky: