Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veľké športové podujatia, ako napríklad nadchádzajúce majstrovstvá sveta vo futbale, vždy prinášajú strhujúce predstavenia a väčšina fanúšikov si ich vychutnáva doma pri televízore. Samotné sledovanie však nestačí, pre dokonalý zážitok je rovnako dôležitý aj zvuk (ak nie dôležitejší). Bez ohľadu na veľkosť alebo čistotu zvuku v televízoroch, športové podujatia nie sú úplne dokonalé. Práve tu prídu vhod priestorovo úsporné soundbary, ktoré okamžite vylepšia zvuk. Spoločnosť Creative Technology má komplexný sortiment, ktorý uspokojuje rôzne potreby vášho rozpočtu s kľúčovým spoločným cieľom – priblížiť fanúšikov k akcii.

Soundbary Creative predstavujú možnosť voľby pri vytváraní atmosféry na úrovni štadióna pre domácich fanúšikov.

Creative SXFI CARRIER – cinema soundbar, €999.99

Dolby Atmos Speaker System Soundbar (DASS) s holografiou slúchadiel Super X-Fi

Súčasná vlajková loď spoločnosti Creative je prvý DASS soundbar na svete, ktorý bol vyvinutý spoločne so spoločnosťou Dolby Laboratories. Vďaka zvukovej scéne s realistickou výškou a priestorovými prvkami, ktorá vyžaruje z kompaktných rozmerov, je soundbar predzvesťou novej dimenzie, ktorá premení obývaciu izbu na miesto v prednom rade na plnom štadióne pre maximálnu úroveň pohltenia. Vďaka technológii Super X-Fi Headphone Holography si používatelia môžu vychutnať rovnakú filmovú zvukovú scénu aj v slúchadlách – ideálne na maratóny futbalových zápasov v neskorých nočných hodinách.

Creative Stage 360 – najlepšia voľba,  €199.99

2.1 Soundbar s Dolby Atmos 5.1.2 Experience

Creative Stage 360 so základnou cenou, ktorú vyvracia zvukový podpis Dolby Atmos poskytuje presný polohový zvuk a simuláciu reálnej atmosféry, vďaka čomu sa používatelia cítia ako súčasť diania na ihrisku. Je tiež vybavený režimami počúvania blízkeho a vzdialeného poľa, takže používatelia si vychutnajú pohltenie bez ohľadu na to, či sú pri pracovnom stole alebo v obývačke.

Creative Stage V2 – s podporou technológie Sound Blaster, €99.99

2.1 Soundbar a subwoofer s Clear Dialog a Sound Blaster Surround

Creative Stage V2, posilnený technológiou spracovania zvuku Sound Blaster, prináša lepšiu zrozumiteľnosť hlasu a široký priestorový zážitok, takže zápasy v televízii môžu ožiť vďaka živšiemu komentáru a pohlcujúcej atmosfére.

Creative Stage – soundbar najpriaznivejší pre peňaženku , €89.99

2.1 vysoko výkonný soundbar pod monitor so subwooferom

Cenovo najdostupnejší obývačkový soundbar od spoločnosti Creative poskytuje zvuk v kvalite, ktorá sa vymyká cene, vďaka špeciálne vyladeným meničom stredného rozsahu a hlbokým basom zo sprievodného subwoofera s dlhou projekčnou vzdialenosťou. Ušetrite peniaze na nápoje a občerstvenie počas zápasov!

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/soundbars.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.