Je tu 17. november a je to výročie revolúcie, ktorá zmenila pomery v našej krajine. Môžete slobodne vyjadrovať svoj názor.

Od chvíle, ako prišiel na slovenský trh operátor O2, presadzuje férovosť a slobodu. A to nielen na trhu operátorov, ale aj pri celospoločenských témach.

A práve 17. november a sloboda, za ktorú sa ľudia postavili, majú pre celú spoločnosť obrovskú hodnotu. Práve sloboda je základný pilier, na ktorej stojí aj naša redakcia. Mimochodom, náš šéfredaktor bol v pamätných novembrových dňoch v Prahe a zúčastnil sa zhromaždení na Václavskom námestí. V roku 1989 však (foto)mobily boli len snom mladej generácie, na rozdiel od súčasnosti nebolo čím fotiť. Dnes je doba úplne iná, bez fotiek a ich okamžitého zverejnenia na sociálnych sieťach sa žiť akosi nedá.

Magazín TOUCHIT sa tak pridáva k iniciatíve operátora O2, ktorej cieľom je verejne sa poďakovať všetkým ľuďom, ktorí sa za slobodu 17. novembra postavili a spomínajú si na to dodnes. A to kdekoľvek na území bývalého Československa. Oceňujeme odvahu a občiansku statočnosť všetkých ľudí, ktorí nám umožnili žiť v slobodnej krajine. V našej spoločnosti je totiž čoraz dôležitejšie tieto hodnoty pripomínať a strážiť ich, aby neupadli do zabudnutia. Morálna hodnota verejného ocenenia je pre atmosféru v našej krajine kľúčová. Ak chceme žiť aj naďalej v slobodnej krajine, je dôležité pamätať si, ako sme ju získali a vážiť si tých, čo to urobili.

V prípade, že chcete pridať svoj príbeh, môžete to urobiť priamo na stránke www.tvareslobody.sk. V nej môžete hľadať príbehy podľa miesta konania, obsahu, presného dátumu a pohlavia.

Spoločnosť O2 bude ďakovať týmito formami:

  • zašle SMS všetkým O2 zákazníkom, ktorí 17. novembra prejdú hranice
  • zašle ďakovnú SMS obyvateľom miest, kde sa konali zhromaždenia
  • zverejní sériu článkov v magazíne Sóda
  • na Facebooku O2 zverejní v ranných hodinách 17. novembra špeciálnu pieseň Veca a Tona S
  • obrazovú časť poďakovania nájdete na špeciálnej webstránke tvareslobody.sk

Poďakovanie sa zobrazí aj všetkým tým, ktorí sa 17. novembra pokúsia navštíviť nezabezpečený zahraničný web.

O2 v tejto súvislosti môžete kontaktovať na info@tvareslobody.sk.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.