Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Motorola s potešením predstavuje nové zariadenie moto e32, ktoré v sebe spája elegantný dizajn, úžasný 6,5-palcový HD+ displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz, systém troch fotoaparátov poháňaný umelou inteligenciou pre profesionálne zábery a 5 000 mAh batériu s dlhou výdržou.

Nový moto e32 je navrhnutý v štýle funkčnej elegancie, ktorá dokonale pasuje do dlane. Tenký, elegantný a vodoodpudivý dizajn1 s efektívnym vizuálnym vzorom navyše poskytuje ochranu pred poliatím a umožňuje prijímať hovory v daždi. Nový moto e32 je dostupný v  dvoch farebných odtieňoch; perleťovo modrá a bridlicovo šedá 2.

O ešte pohlcujúcejší zážitok sa stará ultra širokouhlý 6,5-palcový HD+ displej s rýchlou obnovovacou frekvenciou 90 Hz navrhnutý tak, aby využil maximálny priestor od okraja po okraj.

Systém troch kamier v moto e32 inšpiruje k nespútanej kreativite. Jeho 16 MPx snímač s rýchlym zaostrovaním prináša ostré, ohurujúce zábery aj pri slabšom svetle.

Špeciálna kamera Macro Vision vám priblíži detaily, ktoré by ste nezachytili štandardným objektívom. Systém troch fotoaparátov s umelou inteligenciou dopĺňa snímač hĺbky, ktorý spolu s hlavnou kamerou slúži na automatické rozmazávanie pozadia pre dosiahnutie profesionálnej kvality záberov.

Nový moto e32 je poháňaný osemjadrovým procesorom a disponuje uMCP pamäťou. Vďaka tejto kombinácii dosahuje vyšší výkon a poskytuje plynulejší zážitok od pohlcujúcich videohovorov až po pokročilé možnosti využitia umelej inteligencie pri fotografovaní. Navyše, s bočnou čítačkou odtlačkov prstov a odomykaním prostredníctvom rozpoznávania tváre sa používatelia rýchlejšie dostanú k všetkému, na čom im záleží.

Pre pôsobivý výkon je moto e32 vybavený masívnou 5000 mAh batériou, ktorá ho udrží v prevádzke dlhšie. Navyše, ovládanie zariadenia prostredníctvom gest uľahčuje každodennú interakciu s ním. Seknutím dvakrát smerom nadol sa zapne baterka a snímku obrazovky zhotovíte jednoduchým dotykom. S My UX môžete využívať všetky obľúbené funkcie o poznanie prirodzenejšie.

dostupnosť a cena Motorola moto e32 prichádza na Slovensko s počiatočnou odporúčanou cenou 149 Eur.

Značky: