8 fotografov, 8 hlavných miest a kreativita. Takto si Motorola predstavovala svoj najnovší projekt, ktorého cieľom je poukázať na možnosti jej najnovšieho produktového radu: Motorola edge 50.

Do projektu Umenie vo vašich rukách sa zapojili fotografi, aby predstavili krásu svojich hlavných miest prostredníctvom objektívu fotoaparátu poháňaného umelou inteligenciou. Výsledok prináša pohľad na miestne umenie, štýl a dizajn mestského prostredia aj na Slovensku. Okrem tohto sú to zábery z nasledovných krajín: Rumunsko, Bulharsko, Chorvátsko, Maďarsko, Česká republika, Grécko a Srbsko.

Ako fotí motorola edge 50?

Prvá časť projektu bola práve zverejnená a predstavuje snímky z 8 miest zachytených fotoaparátom motorola edge 50 Pro. V máji bude spustená druhá časť projektu, kde bude môcť obdivovať krásy 8 hlavných miest zachytených pomocou motorola edge 50 Ultra.

Pestrú umeleckú stránku slovenského hlavného mesta Bratislava zachytáva Peter Kubalák, ktorý je športový a komerčný fotograf, retušér a ideamaker, ktorý žije v Bratislave. Svoju profesionálnu kariéru odštartoval fotografovaním snowboardingu, skateboardu a extrémnych športov, pričom pracoval na lokálnych a globálnych kampaniach pre značky ako Adidas, Reebok, Rossignol, Absolut vodka, H&M, Billa či Lidl.

Jeho práce boli publikované v mnohých časopisoch, čo mu umožnilo spolupracovať v Londýne, Paríži či New Yorku a jeho hlboké znalosti v tejto oblasti mu vyniesli vedúcu úlohu v digitalizácii kultúrneho dedičstva aj na Slovensku. Jeho kreatívny pohľad zachytený na smartfón Motorola edge 50 pro si teraz môžete pozrieť na hellomotoart.com/sk.

Navyše sa môžete zapojiť do regionálnej súťaže hlasovaním za svoj obľúbený fotoalbum. Majú šancu vyhrať pobyt v meste pre dve osoby, počas ktorého môžu preskúmať svoje obľúbené mesto, a tiež zariadenia motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra alebo nové slúchadlá Moto buds. Viac informácií nájdete na hellomotoart.com/sk.

motorola edge 50 a umenie

S prvým fotoaparátom a displejom smartfónu na svete s overením spoločnosťou Pantone, výkonnými funkciami fotoaparátu poháňanými AI a elegantným dizajnom prináša každé zariadenie z radu motorola edge 50 umenie do bežného života.

V zariadeniach motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra sa dizajn stretáva s precíznym spracovaním a pozornosť je venovaná najmenším detailom. Zariadenia motorola edge 50 s prémiovou vegánskou kožou s kovovým rámom a špeciálnou edíciou s perleťovým povrchom, ručne vyrobenou v Taliansku, sú dôkazom osobitého štýlu.

Zdroje: http://www.hellomotoart.com/sk

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.