Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

3LCD laserový projektor s vysokým jasom EB-L25000U od spoločnosti Epson bol vyhlásený víťazom súťaže iF Design Award 2017 usporiadanej hannoverskou spoločnosťou iF International Forum Design GmbH.

Súťaž iF Design Award vznikla v roku 1953 a je uznávaná po celom svete ako jedna z najprestížnejších súťaží. Jej cieľom je oceniť výnimočný inovatívny design priemyselných výrobkov.

Výrobky sú hodnotené na základe širokého spektra kritérií, vrátane realizovateľnosti, remeselného spracovania, zohľadnenie štandardov ochrany životného prostredia, stupňa prepracovanosti a inovácie, funkčnosti, použiteľnosti, bezpečnosti, estetiky a univerzálnosti designu. Tohtoročný víťaz bol vybraný spomedzi viac ako 5 500 prihlásených výrobkov z 59 krajín porotou zloženou z 58 expertov z celého sveta.

Výkonný projektor EB-L25000U so silným jasom je navrhnutý pre vonkajšie použitie, výstavné haly, koncertné sály a ďalšie použitie v rozľahlých priestoroch. Tento projektor je vybavený novým systémom chladenia a je utesnený. Optické zariadenie je odolné proti dymu a umožňuje použitie projektoru v náročných podmienkach. Ponúka práve ten typ výnimočnej použiteľnosti a flexibility inštalácie, ktorý požadujú profesionáli pre pódiá. Projektor je navrhnutý tak, aby maximalizoval úžitkovosť. Ponúka odvážny design, robustnú konštrukciu, povrchy odolné proti poškriabaniu, ale tiež jednoduché ovládanie, ktoré zaisťuje možnosť 360° premietania. Vstavané držadlo pomáha zaistiť bezpečnosť a jednoduchosť pri prenášaní a inštalácii a zaisťuje flexibilitu.

Marcel Divín, Branch Office Manager Epson CZ&SK, uviedol: „Veľmi sa pri vytváraní projektov snažíme, aby spájali výnimočnú úžitkovosť so štýlovosťou. Zásadné je pri tomto procesu porozumenie, ktoré získavame pri návštevách našich zákazníkov z oboru. Domnievam sa, že porota ocenila odolnosť projektoru EB-L25000U, jeho bezpečnostné prvky a spoľahlivosť, ktorú profesionáli vyžadujú. Našim poslaním je načúvať zákazníkom a ponúkať design bez kompromisov.“

Značky: