Tento rok by sme konečne mali dať zbohom výrezu.

Je tak čoraz pravdepodobnejšie, že Apple sa k tomuto kroku nakoniec odhodlá. Dá tak definitívnu bodku za dizajnom, ktorý odštartoval iPhone X. Tentokrát by mal byť použitý celkom nový dizajn prednej strany, ktorý bude pri iPhone 14 Pro kombináciou oválu a kruhu. 

V nich sa bude nachádzať selfie kamera a potrebné senzory pre Face ID. Selfie fotoaparát s infračervenou kamerou budú umiestnené v ovále, pričom v kruhu bude umiestnený bodový projektor. O týchto novinkách informoval portál PhoneArena.

Zdroj dodáva, že získané rendery sú pravdepodobne založené na informáciách, ktoré obdržali tretie strany, aby mohli začať dizajnovať vlastné príslušenstvo pre sériu iPhone 14.

Apple tento rok na jeseň plánuje predstaviť štyri nové modely iPhonov: 6,1-palcové modely iPhone 14 a 14 Pro, ktoré doplnia 6,7-palcové modely iPhone 14 Max a 14 Pro Max.

Na obrázkoch sa na základe odhadov môže nachádzať práve 6,1-palcový model iPhone 14 Pro a hneď na prvý pohľad zaujme svojim dizajnom. Hoci stále vieme, že ide o iPhone, nový dizajn prednej steny vzbudzuje pozornosť.

Aj keď tento dizajn môže vyvolávať pri používateľov iPhonov rôzne názory, zmena sa jednoducho očakáva. Okrem toho nové iPhony ponúknu väčšiu zobrazovaciu plochu a tenšie rámiky.

Apple by sa však mal pri iPhonoch 14 držať inak tradičného dizajnu, čiže nejaké ďalšie výrazné zmeny sa neočakávajú.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.