Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

PLA5456 umožňuje streamovanie videa v rozlíšení 4K a dva gigabitové ethernetové porty pre náročné sieťové aplikácie

PLA5456 je výkonný model Ethernet adaptéru série Powerline, ktorý vyniká najnovšou technológiou HomePlug AV2 pre prenos dát rýchlosťou 1800 Mbps. Po zapojení do zásuvky adaptér umožňuje napríklad plynulé a spoľahlivé streamovanie videa v rozlíšení 4K po celej domácnosti. K adaptéru je možné pripojiť aj hernú konzolu, a užívať si tak hranie hier online bez zbytočných meškaní. Vďaka priechodnému prevedeniu adaptéru naviac neprichádzate o stávajúcu elektrickú zásuvku.

ZyXel2000-2_nowat

Adaptéry stačí len pripojiť jeden k routeru alebo bráne pre zdieľanie internetu a druhý  k zariadeniam vyžadujúcim internetové pripojenie. Využitím najmodernejších technológií HomePlug AV2 a MIMO dosahuje adaptér PLA5456 rovnakého sieťového výkonu ako  v prípade priameho pripojenia k routeru. Adaptér na jednom alebo dokonca dvoch podlažiach podstatne zlepšuje pokrytie pre internetové aplikácie, ako je simultánne 4K streamovanie rádia, veľkoplošné TV a Netflixu vyžadované v prípade dvoch gigabitových ethernetových pripojení.

Pripojenie a používanie adaptéru je veľmi jednoduché, ľahkým zasunutím adaptéru do zásuvky vytvoríte okamžité internetové pripojenie po celej domácnosti, bez toho, aby ste sa museli zdržovať realizáciou kabeláže. Stlačením tlačidla sync na adaptéri vytvoríte zo stávajúcich elektrických zásuviek okamžite sieť so 128bitovým šifrovaním. Budete prekvapení, ako skvele funguje!

Adaptér ZyXEL PLA5456 je priechodný, takže neprídete o funkciu zásuviek a môžete naďalej napájať stávajúce elektrické zariadenia. Pre ešte lepšie fungovanie siete je adaptér vybavený filtrom, ktorý eliminuje rušenie produkované pripojenou elektronikou. V prípade použitia routeru kompatibilného s utilitou ZyXEL ONE Connect môžete svoje domáce sieťové zariadenia detekovať pomocou aplikácie ONE Connect na Vašom mobilnom zariadení.

 

Značky: