Nová verzia hry bude dostupná pre Android a iOS vo viac ako 200 krajinách.

Ďalšia verzia hry, ktorá stála na počiatku žánru battle royale, bude na trh uvedená v polovici novembra. Uvedeniu bude predchádzať záverečné beta testovanie pre vybraných členov, ktoré sa uskutoční koncom októbra. 

Technický test bude prebiehať od 29. do 30. októbra. Vývojári tak na poslednú chvíľu získajú informácie o zmenách, ktoré by bolo potrebné vykonať pred stabilným uvedením na trh.

PUBG: NEW STATEZdroj: Krafton
PUBG: NEW STATE

Dej hry PUBG: New State sa odohráva v ďalšej ére PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dôležitý je pritom fakt, že nová verzia hry pochádza od spoločnosti Krafton, Inc. a nie od spoločnosti Tencent. 

Krafton stojí za pôvodnou PC verziou, zatiaľ čo Tencent vytvoril mobilnú verziu PUBG, takže ide o prvý titul určený len pre mobilné zariadenia, ktorý vytvorili aj pôvodní tvorcovia série. 

Krafton iba pred pár hodinami oznámil, že hra PUBG: New State bude dostupná pre Android a iOS už 11. novembra 2021. Hra má očividne veľké ambície, pretože bude okamžite dostupná celosvetovo. Po sprístupnení hry bude pravidelne dostupný nový obsah, podpora a zavádzanie rôznych opatrení proti podvodom

Pokiaľ chcete byť pri spustení hry 11. novembra, registrujete sa cez Obchod Play alebo App Store. Hra bude takisto dostupná aj v obchode Samsung Galaxy Store.

Launch Trailer:

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.