Snapdragon 888 bol oficiálne predstavený 1. decembra.

Ide o revolučný čip, ktorý prináša významné zlepšenie výkonu. Pri komunikácii s médiami v prvý deň podujatia zástupcovia Qualcommu odpovedali na veľa otázok. Medzi položenými otázkami pritom nechýbala jedna, ktorá odhalila zámery spoločnosti do budúcnosti. Samotná odpoveď už svojim obsahom príliš nepotešila. 

Pomerne dlhý čas sme sa mohli stretávať s informáciou, že Qualcomm pracuje v spolupráci so spoločnosťou Asus na vlastnom hernom smartfóne. Počas konferencie to samotná spoločnosť oficiálne poprela.

Prezident spoločnosti Qualcomm An Meng vysvetlil, že pre svojich partnerov vytvorili množstvo prototypov, aby lepšie demonštrovali pokrokové technológie. Dodal, že „v tom budeme pokračovať aj v budúcnosti. Nikdy sa však nebudú predávať na voľnom trhu. “

Meng zdôraznil, že tieto verejné referenčné zariadenia nie sú definované a navrhnuté v súlade s normami spotrebiteľského trhu. „Okrem toho nemáme v úmysle meniť obchodný model.“

Súdiac podľa oficiálnej fotografie, tohtoročný referenčný smartfón so Snapdragonom 888 je dizajnovo neaktuálny. Jeho dizajn je skutočne ďaleko od súčasného trendu.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 11 bude prvým smartfónom na svete so Snapdragonom 888

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.