Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 43. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Xiaomi stále ponúka najlepší pomer cena/výbava, tieto produkty sú toho dôkazom

Xiaomi patrilo vždy medzi výrobcov, ktorí ponúkali skvelý pomer cena/výbava. A hoci by mohol niekto pri pohľade na ceny tohtoročných vlajkových lodí povedať, že je to minulosť, nesúhlasím s tým. Áno, vlajkové lode sa posunuli na vyššiu úroveň a Xiaomi sa chce plnohodnotne postaviť vedľa výrobcov ako sú Samsung a Apple a konkurovať im technologickou výbavou.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Decathlon predstavil nenápadný smart e-bicykel, B’Twin Speed ​​900E, ktorý sa tvári ako neelektrický

Aktuálne sa do skupiny elektrických bicyklov pridáva aj model, B’Twin Speed ​​900E, ktorý by sa dal zaradiť do strednej triedy, pričom zaujme najmä retro geometriou a vyhotovením, ktoré je veľmi nenápadné a na prvý pohľad nie je rozpoznateľný od klasického neelektrického bicykla. Samozrejme, bystré oko skúseného cyklistu to rozpozná rýchlo, no drvivej väčšine laickej verejnosti to hneď jasné nebude, čo je výhodné aj z pohľadu bezpečnosti, resp. nižšej náchylnosti na krádež.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Fotky Google sa zbavia najväčšieho nedostatku

Fotky od spoločnosti Google sú bez debaty najlepšou aplikáciou v systéme Android, ktorá slúži na zálohovanie a úpravu fotografií. Aplikácia je síce dostupná aj pre iOS, avšak Fotky sa dajú pohodlne používať aj vo webovom prehliadači. Služba ponúka taktiež širokú škálu pokročilých funkcií, ktoré umožnia z fotografií napríklad odstrániť aj neželané objekty.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Google označil aplikácie od Samsungu ako škodlivé, je sa čoho obávať?

Smartfóny od spoločnosti Samsung sú známe svojou nadstavbou, ktorá sa označuje ako One UI. Práve táto nadstavba systému Android so sebou prináša viaceré vlastné služby, medzi ktoré môžeme zaradiť napríklad Samsung správy alebo Samsung Wallet. Tieto aplikácie sú alternatívou pre aplikácie od spoločnosti Google, ktorá stojí za systémom Android.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. TCL útočí s cenou u veľkoformátového 98-palcového televízora 4K HDR

Spoločnosť TCL Electronics (1070. HK), popredná značka spotrebnej elektroniky a celosvetová dvojka medzi televízormi, predstavuje nové 4K HDR veľkoformátové televízory s operačným systémom Google TV a balíčkom herných funkcií Game Master radu P74 za atraktívne ceny. Rad P74, ktorý prináša výnimočný audiovizuálny výkon a neuveriteľnú hodnotu zábavy, je dostupný na českom trhu v modeloch s uhlopriečkou 85″ za 1 699 eur a 98″ už od 2 499 eur.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. YouTube blokuje ďalej: Aká je situácia?

O tom, že YouTube blokuje sledovanie svojho obsahu so zapnutým blokovaním reklamy, sme informovali. Situácia napreduje a teraz už nemáte možnosť sledovať v bežnom okne videá, ak nezakážete blokovanie reklamného obsahu. Na nový doplnok Fadblock (Friendly Adblock for YouTube), ktorý by mal používateľom zachovať prehrávanie videí a zároveň blokovať reklamy, upozornil web ghacks.net.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: