Výstava CES priniesla tento rok mnoho noviniek a s mnohými z nich sa stretli priamo kolegovia z redakcie a priniesli vám o nich reportáže. Samozrejme nedá sa napísať o všetkom priamo z Vegas a preto vám prinášam aj ja jednu úžasnú novinku v podobe projektu Valerie od firmy Razer, ktorým je koncept herného notebooku s troma obrazovkami.

Tieto tri obrazovky majú neuveriteľných 17 palcov s podprou 4K a čo je úplne neuveriteľné, tak táto mašina má hrúbku len necelé 4 cm a váži necelého 5,5kg. Tieto parametre bezpochyby radia tento koncept medzi najšialenejšie koncepty prenosných zariadení aké som doteraz videl. Myslím to samozrejme v dobrom.

Po otvorení notebooku budete môcť vysunúť ďalšie dve obrazovky, po jednej z každej strany. Tieto 4K displeje sú riadené technológiou G-Sync od Nvidie, ktorá má zabezpečiť absolútnu synchronizáciu. Samozrejme notebook nie je určený len pre hráčov, ale i pre umelcov, developerov a nakoniec pre kohokoľvek, kto potrebuje k práci tri monitory.

Bližšie špecifikácie tohto zariadenia nie sú momentálne známe, jediné čo sa vie, že bude mať osadenú grafiku Nvidia GeForce GTX 1080.

V súčasnosti Razer nemá žiaden konkrétny dátum uvedenia tohto notebooku na trh, alebo finálnu cenovku. Ba dokonca ani finálny názov zariadenia ešte neexistuje, čo ale neznamená, že tento produkt neuvidíme na trhu v dohľadnej dobe. Pevne verím, že najneskôr koncom tohto roka sa dočkáme.

Zdroj: fossbytes.com