Ide o rebrandované Realme.

Nedávno uniknuté rendery smartfónu s logom známeho výrobcu kofeínového nápoja sa ukázali ako pravdivé. Tento smartfón je už predstavený a jeho oficiálny názov je Realme 10 Pro Coca-Cola Edition.

Ako sa predpokladalo, nejde teda o nejaký zbrusu nový model, ale o rebrandovaný existujúci telefón. V špecifikáciách to znamená 6,7-palcový 120 Hz IPS LCD displej s rozlíšením 2400 x 1080 bodov, procesor Qualcomm Snapdragon 695 s 5G konektivitou, 8 GB RAM, 108 Mpx hlavný fotoaparát doplnený zbytočným 2 Mpx snímačom hĺbky a 16 Mpx predným fotoaparátom, ako aj a 5000 mAh batériu. Tú je možné nabíjať 33 wattmi, čo znamená nabitie z nuly na 50 percent za 30 minút.

Na bočnom skeneri odtlačkov prstov je znázornené logo Coca-Cola a spoločnosť Realme tvrdí, že vďaka matnému spracovaniu imitujúcemu kov máte pri uchopení zariadenia pocit, akoby ste mali v rukách plechovku koly.

Okrem balenia a zadného krytu v červenej farbe a s logom Coca-Coly je tematicky zmenené aj prostredie telefónu s ikonami aplikácií, tapetami či zvoneniami. Predinštalované je používateľské rozhranie Realme UI 4.0 založené na systéme Android 13. Telefón je zatiaľ možné kúpiť len v Indii za v prepočte za asi 240 eur.

Zdroj: PhoneArena.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.