Šlo by o prvú spoluprácu tejto gigantickej spoločnosti na príprave telefónu.

Viacero účtov na sociálnej sieti Twitter zdieľa obrázky smartfónu s logom Coca-Cola, ktoré vyzerajú ako rendery určené do tlačovej správy. Ako prvý ho ich prezentovať známy „leaker“ Ice Universe a zdá sa, že Coca-Cola po prvýkrát spolupracuje na projekte prípravy smartfónu.

Podobné partnerstvá sa z času na čas objavia. V minulosti išlo napríklad o telefón OnePlus 8T s motívom hry Cyberpunk 2077, Realme GT NEO 3 s Dragon Ball Z, alebo Galaxy Z Flip 3 s témou pokémonov.

Zatiaľ nie je jasné, ktorý výrobca smartfónov sa podujal na túto spoluprácu so spoločnosťou Coca-Cola. V komentároch pod rendermi sa ale objavili náznaky, že by mohlo ísť o rebrandovaný Realme 10 Pro, čo je telefón strednej triedy predstavený v novembri 2022. Má 6,7-palcový 120 Hz IPS LCD displej, procesor Qualcomm Snapdragon 695, 6/8/12 GB RAM, 108 Mpx hlavný fotoaparát a 5000 mAh batériu.

Okrem zadného krytu s logom Coca-Cola by zmeny mohli byť aj vo vizuáli prostredia telefónu. V zásade ale takéto rebrandované telefóny neprinášajú žiadnu konkrétnu pridanú hodnotu a sú len zaujímavým výstrelkom.

Zdroj: Twitter.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.