Viac pamäte RAM, lepšie kamery a pritom stále skvelé a nízke ceny.

Smartfón Realme 3 Pro konečne prichádza na trh a to v skvelej výbave a hneď v niekoľkých variantoch. 4 GB pamäte RAM a 64 GB vnútornej pamäte alebo 6 GB/64 GB či najvýkonejší s 6 GB/128 GB. Všetky tri verzie je možné rozšíriť pomocou Micro SD karty s kapacitou až do 256 GB. Okrem slotu pre pamäťovú kartu má Realme 3 aj ďalšie dva sloty pre SIM karty.

Obrazovku zariadenia tvorí 6,3-palcový Full HD displej. Vnútro zároveň poháňa procesor Snapdragon 710, 4045 mAh batéria, ktorú bude možné nabíjať pomocou VOOC 3.0 20 W nabíjačkou. Zarážajúce je však použitie Micro USB, namiesto modernejšieho USB-C. Verzia s USB-C vstupom má byť k dispozícii až v polovici tohto roka.

Zadná kamera má 16 megapixelov s rovnakým senzorom od Sony, ktorý má aj OnePlus 6T. Selfie kamera bude mať po novom až 25 megapixelov a disponuje pevným zaostrením so štandardným objektívom f/2.0. Na zadnej strane zariadenia je k dispozícii už tradične snímač odtlačkov prstov.

V smartfóne Realme 3 Pro nájdeme aj najnovší operačný systém Color OS 6.0, ktorý je založený na systéme Android Pie. Smartfón má tak množstvo skvelých funkcií pre viac kontrastnejšiu fotografiu či režim Nightscape pre kvalitné fotenie v tme. Okrem toho spoločnosť implementuje aj pomalé natáčanie so snímkovaním 960 FPS v HD kvalite.

Novinka bude k dispozícii v troch farebných variantoch, karbónovo šedej, modrej a fialovej. Cena začína približne na 180 eurách pri verzii so 4 GB pamäte RAM a 64 GB vnútornej pamäte a končí pri 220 eurách za tú najvyššiu konfiguráciu.

Realme 3 Pro

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Čínske Oppo chce zvýšiť svoj trhový podiel. Predstavilo novú značku Realme

Značky: