Aké sú herné slúchadlá za 20 eur? To je dobrá otázka, pretože ich vyrábajú najmä menej známe značky a pre používateľov to často znamená aj náročnejší výber, resp. voľba nových slúchadiel v tejto cenovej kategórii často pripomína lotériu.

Aj z hľadiska testovania sa s týmto cenovým segmentom stretávame veľmi zriedkavo, takže je pomerne náročné definovať, ako by mali hrať slúchadlá za 20 eur a čo by mali ponúkať.

BML GameGod Bruiser majú dizajn, ktorý evokuje herné príslušenstvo. Pozornosť pútajú kombináciou čiernej a krikľavo oranžovej farby. Samotná konštrukcia je z plastu a to platí aj pre most slúchadiel. Na druhej strane, vďaka tomu sú slúchadlá ľahké a na hlave ich nebudete ani cítiť. Most je nastaviteľný, BML GameGod Bruiser sa nám nosili na hlave pohodlne. Náušníky sú dostatočne veľké a pokryli nám celé uši.

Slúchadlá majú pevne pripojený mikrofón a kábel s ovládacím panelom. Ten umožňuje zapnúť a vypnúť mikrofón a regulovať hlasitosť. Na konci kábla sú dva 3,5 mm konektory, jeden pre slúchadlá, druhý pre mikrofón. Drahšie slúchadlá často ponúkajú odnímateľný kábel a možnosť zvoliť si medzi kombinovaným 3,5 mm konektorom pre slúchadlá aj mikrofón, resp. dvoma samostatnými konektormi. V tomto prípade to však cena nedovoľuje.

Reprodukcia zvuku je vzhľadom na cenu dobrá. Samozrejme, rozdiel medzi týmito slúchadlami a drahším modelom od HyperX budete počuť už po pár sekundách, avšak z hľadiska pomeru cena/kvalita reprodukcie môžeme ťažko niečo výrobcovi vyčítať. Za 20 eur pravdepodobne lepší zvuk nedostanete, a to aj napriek tomu, že v porovnaní s drahšími modelmi pôsobí tak trochu zastrene. Kvôli tomu sa strácajú detaily, basová zložka je dobrá. Kvalita mikrofónu je tiež na dobrej úrovni. Oceňujeme, že nechrčí a v rámci rozhovoru vás bude počuť bez šumu. Jednoducho, BML GameGod Bruiser ponúkajú potrebný základ za nízku cenu.

thumbs-up-icon

Výhody

  • pomer cena/kvalita
  • ľahké slúchadlá
  • dlhý kábel
  • dobrý mikrofón
  • ovládanie na kábli

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • trochu zastrený zvuk

Verdikt

BML GameGod Bruiser sú slúchadlá, ktoré útočia cenou. Za 20 eur ponúkajú potrebný základ a pomerne dobrú kvalitu zvuku. Potešia pomerne dobrým komfortom aj diaľkovým ovládaním.

Cena: 20,36 €

Zapožičal: BML

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit