Canyon OnMove15 je skvelý Bluetooth reproduktor, za ktorý nezaplatíte vôbec veľa.

Bluetooth reproduktory sú zvyčajne horúcim artiklom vždy, keď začne teplejšie počasie. Rôzne terasy, pobyty pri bazéne, jazere alebo na pláži, prípadne stanovačky s túrami si vyžadujú nejakú tú sprievodnú hudbu. V povinnej výbave by vám tak nemal chýbať ani dobrý Bluetooth reproduktor, ktorý vám môžeme odporučiť. Je ním Canyon OnMove15, ktorý by pri svojej kvalite mohol pokojne stáť viac peňazí.

Reproduktor Canyon OnMove 15 má príjemný tvar, ktorý si jednoducho zbalíte do batoha, tašky či dokonca vrecka od bundy alebo mikiny. Nejde o malý reproduktor, no vďaka jeho tvaru valca sa dobre ukladá na rôzne miesta. Navyše má skvelé basy a čo je na ňom najlepšie, pekne svieti, takže z vašej terasy dokáže vytvoriť domácu diskotéku.

Reproduktor, ktorý si vložíte do vrecka

Reproduktor Canyon OnMove 15 je skvele vybavený na to, aby ste si ho so sebou vzali kamkoľvek. Ak idete na túru, určite využijete pútko na zavesenie reproduktora napríklad na váš batoh. Jeho veľkosť je pritom ideálna na to, aby ste si ho bez problémov vložili napríklad do tašky či do vrecka bundy či mikiny, ak máte však vrecká o trochu väčšie. OnMove 15 je k dispozícii v dvoch farbách, konkrétne v tmavošedej a béžovej.

Canyon OnMove15Zdroj: TOUCHIT
Canyon OnMove15

Na reproduktore nájdete tlačidlá, ktorými ho môžete ovládať. Tieto tlačidlá umožňujú zapnúť či vypnúť reproduktor, ekvalizér a tiež prepínať piesne či zapnúť režim párovania. Toto ovládanie je teda intuitívne a jednoduché, no predsa by som mu jednu vec vytkla. Tlačidlá sú trochu ťažšie na stlačenie, s čím môžete pri používaní reproduktora trochu bojovať.

Svetelná šou priamo vo vašom altánku

Skvelou funkciou reproduktora Canyon OnMove15 je aj RGB podsvietenie, ktoré dokáže kopírovať rytmus hudby. Túto funkciu oceňujem najmä pri večernom používaní reproduktora, keď si ho pokojne zapnem v altánku či v izbe a chcem si vytvoriť príjemnú atmosféru. Využiť to môžete u vás na záhrade popri grilovačke, doma na oslave a pri podobných príležitostiach. Svetlá si však možno užijete aj pri bežnom používaní, keď si chcete vytvoriť príjemnú atmosféru vo vašej obývačke či v kuchyni pri varení večere.

Canyon OnMove15Zdroj: TOUCHIT
Canyon OnMove15

Vonkajšie využívanie reproduktora je pritom viac než vítané. Prispieva k tomu krytie IPX6, ktoré ochráni váš reproduktor aj pri daždi. Tento fakt sme si v redakcii aj overili a vyšli sme si s ním počas upršaného dňa von. A zrejme vás to neprekvapí, no reproduktor úspešne prežil.

Skvelý zvuk aj niekoľko rôznych spôsobov prehrávania hudby

Canyon OnMove15 je reproduktor s výkonom 40 W a skvelými basmi. V jeho cenovej kategórii ma teda skutočne prekvapil, keďže má výkonné basy a kvalita zvuku je tu skutočne dobrá. Oceňujem však aj možnosť prehrávať zvuk prostredníctvom Bluetooth, no aj inými spôsobmi. Jedným z nich je možnosť prepojenia reproduktora so smartfónom, počítačom či iným zariadením vďaka AUX káblu. Taktiež však doň môžete vložiť microSD kartu a prehrávať si tak vaše obľúbené piesne aj týmto spôsobom.

Canyon OnMove15Zdroj: TOUCHIT
Canyon OnMove15

Reproduktor má aj vstavaný mikrofón, takže nebudete mať problém prijať hovor aj vo chvíli, keď ho máte pripojený k smartfónu. Za spomenutie však stojí aj to, že OnMove15 dokáže na jedno nabitie vydržať až 6 hodín prehrávania cez Bluetooth. 2600 mAh batériu by ste nabíjali približne 4 hodiny, no prehrávať hudbu môžete aj pri pripojení k nabíjačke, takže vaša párty s reproduktorom nemusí nikdy skončiť.

Cena tohto reproduktora je stanovená na 59,99 eura. Ako som už spomenula, Canyon OnMove15 patrí medzi cenovo dostupnejšie reproduktory, pričom je určený pre ľudí, ktorým nevadia niektoré kompromisy, no radi si užijú kvalitný zvuk.

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart)Nay a Datacomp.

Cena: 59,99 eura

Zapožičal: Canyon

Páči sa nám

  • Kompaktné rozmery na jednoduchý prenos
  • Pekné RGB podsvietenie
  • Kvalitný zvuk
  • Možnosť prehrávať zvuk cez Bluetooth, AUX kábel aj microSD

Nepáči sa nám

  • Trochu ťažšie stláčanie tlačidiel
  • Nemá na tele plochu na položenie naležato

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.