Cooler Master MM710 je herná myš, ktorá má rekordne nízku hmotnosť iba 53 gramov. A tento parameter ju robí extrémne zaujímavou pre každého, kto hľadá čo najľahšiu myš. Väčšina zariadení tohto typu totiž váži okolo 80 až 100 gramov.

Cooler Master znížil hmotnosť takým spôsobom, že spravil diery do šasi myšky. Na pohľad to vyzerá čudne, pri jej používaní vám to prekážať nebude. Pridanou hodnotou je, že by sa vám nemala potiť ruka.

MM710 zaujme tiež káblom, ktorý je flexibilnejší v porovnaní s konkurenčnými myškami. Nestane sa vám tak, že vás bude kábel ťahať alebo inak obmedzovať pri jej používaní. V tomto smere si novinka od Cooler Master zaslúži pochvalu.

Myška ponúka 6 tlačidiel, 7 nastavení hustoty DPI až do 16-tisíc a špičkový optický senzor Pixart 3389. Výrobca takisto použil spínače Omron so životnosťou až 20 miliónov stlačení. V tomto smere nemáme výhrady a k dispozícii je aj oficiálny softvér, ktorý umožňuje nastaviť makrá, tlačidlá a citlivosť jednotlivých nastavení hustoty.

Cooler Master MM710 je praktická myška. Nesvetielkuje a nemá žiadne extra funkcie. Ponúka však prémiové komponenty v kvalitne spracovanom a odolnom šasi, ktoré je neuveriteľne ľahké. Ak teda hľadáte čo najľahšiu myš, práve ste ju našli.

Cena: 58 €

Zapožičal: Cooler Master

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit