O hre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sme už písali.

Presne pred rokom, keď sa táto kolekcia objavila na konzole PlayStation 4. Teraz však prichádza na počítače so systémom Windows a na herné konzoly Xbox One a Nintendo Switch a to je dôvod, aby sme si ju pripomenuli. Nejde ani tak o to, že kolekcia N. Sane Trilogy je dnes o trošku lepšia ako pred rokom, keď sa pôvodne dostala na pulty obchodov, ale najmä o to, že si Crasha zahráte na počítačoch či Xboxe. Totiž, veľakrát sme sa stretli s otázkami ľudí, či je Crash dostupný pre PS4. Áno a teraz aj pre ostatné platformy.

Crash Bandicoot je legendárna postavička, ktorá vyvoláva nostalgiu u mnohých ľudí a je jedno, či sú hráči alebo nehráči. Crasha poznajú všetci a mnohí si ho určite chceli zahrať v dobe najväčšej slávy TV relácie Maxihra. Teraz tú príležitosť majú a to v modernom spracovaní. Crash Bandicoot je v kolekcii N. Sane Trilogy zmodernizovaný pre moderné počítače a herné konzoly a na pri pohľade na vizuály je to na prvý pohľad vidieť. Najnovšie dokonca pribudla aj podpora pre HDR.

Samotná hrateľnosť ani dizajn levelov sa však nezmenili, takže v Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nájdete presne to, čo ste milovali na pôvodnom Crashovi. Výhodou je, že za rozumnú cenu dostanete všetky tri hlavné dobrodružstvá tejto postavičky – teda tri plnohodnotné hry. Inak povedané, za málo peňazí veľa muziky. K dispozícii je dokonca aj úplne nový level, ktorý nebol súčasťou ani pôvodnej hry.

Hráčov na PC potešíme tvrdením, že nároky na hranie nie sú prehnané. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy si zahráte prakticky na hocakom počítači s dedikovanou grafickou kartou.

Hodnotenie: 4,5/5, 90%

Cena: 34,99 eur

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit