Hama uRage Ergo 1H je atypická herná klávesnica, pretože ponúka iba časť kláves. Tento koncept dáva zmysel – cieľom výrobcu bolo vytvoriť mobilné príslušenstvo, ktoré si môžete nosiť so sebou, nebude zaberať veľa miesta a pritom ponúkne výborný zážitok pri hraní počítačových hier – alebo na konzole. Tie už totiž tiež podporujú klávesnice a myši.

Hama uRage Ergo 1H obsahuje ľavú časť klávesnice, ktorá konči na úrovni číslice 6 a písmen TGB. Je zrejmé, že na takejto klávesnici si slohovú prácu nenapíšte, avšak na hranie FPS titulov je ako stvorená. Ide o vhodné príslušenstvo k hernému notebooku alebo aj k stolnému počítaču na LAN party.

Hama.jpg – Tak takúto klávesnicu sme ešte nevideli. Ale jej dizajn dáva pre určité účely zmysel

Hama uRage Ergo 1H je mechanická klávesnica. Je dosť hlučná, avšak to v prípade tejto kategórie neprekvapuje. Používanie klávesnice je pohodlné, spätná väzba pri hraní je výborná. Hama uRage Ergo 1H umožňuje presné ovládanie a rýchle reakcie pri hraní.

Klávesnica poteší zabudovanou podložkou pre zápästie, do dokonalosti jej chýba iba možnosť nastavenia uhla náklonu. Takisto je podsvietená, túto funkciu si môžete vypnúť. A samozrejmosťou je funkcia Anti-Ghosting pre stlačenie viacerých kláves súbežne.

Hama uRage Ergo 1H je polovičná mechanická klávesnica, ktorá je určená pre špecifický segment používateľov, ktorí si sebou nechcú nosiť herný ovládač, a Upraviť dátum a čas le preferujú zážitok z hrania na klávesnici. Táto klávesnica im ho ponúka pri minimalizovaní rozmerov. Oceňujeme, že Hama myslela aj na túto skupinu hráčov.

Cena: 33 eur

Zapožičal: Hama

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit