Hama uRage M3chanical je mechanická klávesnica, ktorá poteší kvalitným vyhotovením a rozumnou cenou.

Klávesnica má plastovo-kovové šasi s herným dizajnom. Plastová je spodná časť, okolie kláves pokrýva kovová podložka. V porovnaní s väčšinou mechanických klávesníc na našom trhu poteší aj československé rozloženie a layout. Ľavý Shift je polovičný, o svoju plochu sa delí s klávesom &. Samozrejmosťou je funkcia Anti-Ghosting a poteší aj funkcia na uzamknutie Windows klávesu. K dispozícii sú tiež multimediálne klávesy, tie sú dostupné ako alternatívne funkcie pre klávesy F1 až F12.

Hama uRage M3chanical využíva Cherry MX Red spínače. Jej nevýhodou je vyššia hlučnosť, výhodou sú však bleskové reakcie a rýchla spätná väzba klávesov. Oceníte to pri všetkých hrách, kde je potrebné rýchlo reagovať a zadávať príkazy.

Hama v prípade tejto klávesnice ponúka aj praktický softvér. Ten umožňuje prispôsobiť RGB podsvietenie, k dispozícii je viacero efektov. Tiež môžete využiť aj makro editor. Je to praktická funkcia. Súčasťou balenia je tiež odnímateľná podložka pod zápästie. Pripojenie k počítaču je pomocou USB kábla.

Klávesnicu Hama uRage M3chanical chválime. Nemá výraznejšie nedostatky, hrá sa na nej dobre. Treba si však zvyknúť na naozaj vyššiu hlučnosť, a to aj na pomery mechanických klávesníc.

thumbs-up-icon

Výhody

  • prevedenie
  • kvalitné spínače
  • praktický softvér

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • vyššia hlučnosť

Cena: 88,90 EUR

Zapožičal: Hama

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit