Ide o malý reproduktor, prekvapivo však ani toľko nestráca oproti iným modelom.

Má veľmi pekný dizajn hliníkového tela. Valcový tvar je doplnený o valcovú podstavu s menším priemerom. Na nej sú tlačidlá na ovládanie hlasitosti a skladieb. Vošiel sa sem ešte aj microUSB konektor a slot na pamäťovú kartu. Prepojenie audiokáblom nie je vzhľadom na rozmery možné. Výrobca sa snažil zachovať čistý dizajn. Pri bezdrôtovom pripojení nie sú vidno žiadne konektory ani káble. Reproduktor len zospodu svieti na modro.

Dokonca sa z neho dá telefonovať, čo je ďalšia zaujímavosť. Vzhľad ale nie je všetko a zvuk je ďalšou potrebnou súčasťou. Bez toho reproduktor nemusí zaujať každého. Citeľnejšie výšky sú pochopiteľné. Nie je tu totiž prídavok v podobe pasívneho radiátora. Reproduktor môžete položiť na stôl hocijako, čo logicky podčiarkuje jeho kruhový tvar základne. Šíri zvuk do priestoru. Menič smeruje nahor a s reprodukciou sme boli v tomto smere spokojní. Viac výšok, menej basov a ešte menej stredných tónov. Na základné počúvanie postačuje. Aj napriek zvukovým rezervám jeho kúpu odporúčame.

Označenie reproduktora  Technické parametreHoco BS5
Typ1.0
Frekvenčný rozsah [Hz]120 ÷ 20 000
Výkon RMS [W]3
Aux innie
Bluetootháno
Slot na microSDáno
Výstup na slúchadlánie
AUX kábel v balenínie
Ovládaniehlasitosť, hudba
Výdrž batérie [h]6
Vyhotovenieplast, kov
Rozmery [mm]70 × 70 × 43
Hodnotenie
Kvalita zvuku2/5
Pomer cena/možnosti3/5
thumbs-up-icon

Výhody

  • tvar
  • hliníkové spracovanie
  • umiestnenie konektorov
  • modré podsvietenie

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • potlačené stredy
  • minimum basov

Verdikt

Hoco BS5 je veľmi pekný reproduktor, ktorého krásu nenarúšajú ani porty. Všetko je zladené tak, aby bolo vidno len to, čo vidno má byť. Má ale aj svoje zvukové rezervy. Na nenáročné použitie môže byť. Oceníte najmä jeho veľmi dobrú cenu.

Zapožičal: www.hocostore.sk

Cena: 22,90 EUR

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.