Logitech G513 ponúka farebné podsvietenie klávesov.

Tomu však nie je venovaná až toľká pozornosť a chýbajú aj extra klávesy. Klávesnica od Logitech ich ponúka, ale ako alternatívne funkcie ku klávesom F5 až F12. V druhom rade, aj táto klávesnica má kvalitnú a odolnú konštrukciu.

Logitech použil hliník, aký sa využíva aj v lietadlách a výsledok vyzerá skvelo. G513 pôsobí veľmi konvenčne, ale zároveň aj elegantne a štýlovo – ako športové auto. Chválime tiež opierku na ruky, ktorá je veľmi pohodlná. V podstate ide o tenký vankúšik.

Logitech G513 je mechanická klávesnica, tichosť použitých mechanických spínačov vás však určite prekvapí. Pocit z ich stláčania a tiež aj spätná väzba a odozva sú však na výbornej úrovni. A pochváliť musíme aj softvér, pomocou ktorého si môžete klávesnicu nastaviť podľa svojho obrazu.

Logitech G513 Carbon je jedna z najlepších herných klávesníc, aké sme doteraz testovali. Nie sme profesionálni hráči, avšak celkové spracovanie klávesnice a pocit zo stláčania klávesov sme si v tomto prípade zamilovali. Otázka je, či vám to bude stačiť za cenu 179 eur.

thumbs-up-icon

Výhody

  • odolná konštrukcia
  • elegantný dizajn
  • tiché mechanické snímače
  • pohodlná podložka na dlane

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • vyššia cena

Verdikt

Logitech G513 Carbon je špičková herná klávesnica, ktorá príjemne prekvapila a získala si nás jednoduchým ale elegantným dizajnom, odolným spracovaním a výborným pohodlím pri hraní a písaní. Ťažko jej niečo vytknúť, jedine vysokú cenovku.

Cena: 179 EUR

Zapožičal: Logitech

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté