V redakcii sme testovali všemožné ochranné obaly pre smartfóny a boli sme presvedčení, že nás už nemá čo prekvapiť.

A potom prišla na recenziu peňaženka od spoločnosti Danny P., ktorá zaujala luxusným balením a kvalitou spracovania. Samotné balenie produktu pôsobí ako listová zásielka z New Yorku, unikátnosť zvyšuje previazaná pečať. Prvý dojem je výborný.

Obal vám príde v takomto štýlovom balení. Výrobca vie, ako navodiť pozitívny prvý dojem

Obal vám príde v takomto štýlovom balení. Výrobca vie, ako navodiť pozitívny prvý dojem

Čo sa samotného produktu týka, Kožená peňaženka s puzdrom na iPhone 6/6s, je atypický ochranný obal. Ako už názov napovedá, ide o koženú peňaženku, ktorá obsahuje priestor aj pre telefón. Peňaženka je navrhnutá tak, aby ste v nej telefón nosili a chránili ho, ale nepoužívali ho. To v praxi znamená, že si iPhone budete vždy vyťahovať, keď vám niekto zavolá alebo ho potrebujete používať. Samozrejme, ak máte Bluetooth handsfree sadu, hovor prijmete aj pomocou nej.

Leather Wallet with iPhone 6 Case však nie je ten typ ochranného obalu, ktorý sa síce otvára a zatvára ako kniha, ale umožňuje aj prístup k displeju. Nie, v tomto prípade je to klasická peňaženka, pričom jedna priehradka je určená pre účel nosenia telefónu. S trochou šikovnosti sa však naučíte, ako vyťahovať a vkladať telefón do peňaženky aj bez potreby jej otvárania.

Do peňaženky si uložíte papierové bankovky, karty a iPhone. Pre mince nie je priestor

Do peňaženky si uložíte papierové bankovky, karty a telefón. Pre mince nie je priestor

Peňaženka takisto obsahuje priestor pre päticu kariet a samostatnú priehradku pre bankovky. Mince si v nej neuložíte, čo v Amerike nevadí, ale na Slovensku by sme privítali priestor pre odkladanie 1 a 2-eurových mincí. Celkové spracovanie chválime, peňaženka je vyrobená z kvalitnej talianskej kože. Ide o špičkový produkt, ktorý dodá každému iPhonu punc elegancie. Je logické, že k prémiovému telefónu takýto prémiový kožený obal s peňaženkou dobre pasuje, vyššia cena preto nie je prekvapením. Kvalita spracovania je však zodpovedajúca.

Cena: 115 EUR

Zapožičal: Danny P.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit