Ideálne slúchadlá na športovanie. Sú bezdrôtové s podporou Bluetooth 4.2 a umiestňujú sa za krk. Ide o in-ear vyhotovenie a kedykoľvek ich vyberiete z uší zostanú na krku prichytené o spojovací kábel. Ich výhodou je multipoint párovanie na dve zariadenia súčasne. Ak máte svoj prehrávač na hudbu pri behaní alebo cvičení, môžete prehrávať hudbu z neho. Keď vám niekto bude volať, použije sa pripojenie s telefónom.

Vstavaná batéria je v ovládacom prvku pri pravej mušli. Tu sa dobíja cez microUSB port a nechýbajú tlačidlá na ovládanie hlasitosti a postavenie hudby/prijatie hovoru. Ovládací prvok je ľahučký a nebude vyťahovať pravé slúchadlo z ucha, ako sa to stáva pri iných modeloch.

Výdrž batérie je osem hodín a ide o jedny z mála slúchadiel tohto typu, ktoré sme nemuseli tak často nabíjať. Vydržia niekoľko dní v pohotovostnom režime. Nemusíte si s nimi robiť žiadne starosti. Mušle sa dajú k sebe magneticky pripnúť, takže ich nestratíte, ani vám nebudú na tričku nekoordinovane plantať.

Nováčik na našom trhu na nás urobil dobrý dojem. Kvalita zvuku nie je síce taká presná ako u drahších slúchadiel. Basový prejav a ostatné zložky sú však veľmi vyrovnané. Tieto slúchadlá odporúčame, nedajte sa pomýliť nízkou cenou. Sú dostupné v štyroch farbách, iste ich napasujete k vášmu štýlu obliekania.

Cena: 37 EUR

Zapožičal: Niceboy

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.