Slúchadlá predstavujúce káblovú klasiku. Pre tých, čo nechcú bezdrôtové modely s potrebou nabíjania. Sú univerzálne a dá sa z nich telefonovať. Model Pro 2 je v kovovom šasi, no aj tak nie sú ťažké. Nebudú vám vypadávať z uší.

Slúchadlá majú pasívne odhlučnenie, teda prostredníctvom konštrukcie ich náušníkov. Používatelia s citlivejšími zvukovodmi sa nemusia ničoho obávať. Sú veľmi jemné a príjemné na nosenie. Nepociťovali sme žiadne škriabanie v uchu ani po dlhšom nosení. Hlavná časť kábla pred rozdvojením je potiahnutá látkou. Nezamotáva sa a tým si ušetríte množstvo času po vytiahnutí z vrecka. Dobre sa nosia aj pod čiapkou alebo čelenkou. Zvukový tunel je umiestnený šikmo vzhľadom na hlavnú os mušle.

Pri korekcii slúchadiel v ušiach ich stačí len zatlačiť a znova ich máte pevne vsadené dnu. Malé rozmery však neumožňujú, aby ste so slúchadlami ležali naboku. Konce majú vypuklé a tak je tu vyšší tlak na vnútornú časť zvukovodu. Výrobca umiestnil na pravý kábel ovládací prvok s tromi tlačidlami. Nebýva to zvykom a väčšinou je tu len tlačidlo na hovory/hudbu, nie hlasitosť.

Hudobne sú veľmi dobré. Prekvapivo jasný zvuk je doplnený o vhodnú dynamiku basov. Žiadne extrémy na jednej alebo druhej strane zvukového spektra. Odporúčame ich aj náročnejším používateľom. Pri výškach môžete mať pocit príliš jasnej reprodukcie, ale nebýva to pravidlom.

Názov modelu / Technické parametreXiaomi In-Ear Pro 2
Typdrôtové
Veľkosť meniča [mm]9
Odhlučnenie od okoliakonštrukciou
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektoraL konektor
NFCnie
Výdrž batérie [hod.]N/A
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie3/5
Odhlučnenie od okolia4/5
Kvalita reprodukcie4/5
Pomer cena / celkové možnosti5/5
Cena [EUR s DPH]25,90
thumbs-up-icon

Výhody

  • pevná konštrukcia
  • látkový kábel sa nezamotáva
  • výborný zvuk

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • korekciu výšok treba niekedy spraviť ekvalizérom

Verdikt

Xiaomi In-Ear Pro 2 sú cenovo výhodné slúchadlá. Ich ďalším benefitom je kvalitný zvuk a výborná cena. Keď zoberieme do úvahy pasívne odhlučnenie, nemusíte priplácať za slúchadlá s aktívnou technológiou.

Zapožičal: mi-store.sk

Cena: 25,90 €

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.