Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová iniciatíva Leading with Containers pomáha partnerom spoločnosti Red Hat budovať zručnosti, ktoré podporia prijatie Red Hat OpenShift v celom regióne

Spoločnosť Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), popredný svetový poskytovateľ riešení založených na open source technológiách, predstavila iniciatívu Leading with Containers, ktorá má pomôcť obchodným partnerom spoločnosti v regióne EMEA využiť rastúci trh s kontajnerovými platformami. Táto iniciatíva podporuje a urýchľuje zapojenie vybraných obchodných partnerov spoločnosti Red Hat, ktorí sú hnacou silou úspechu Red Hat OpenShift, poprednej podnikovej platformy Kubernetes.

Podľa štúdie State of Enterprise Open Source in 2021 sa očakáva, že používanie kontajnerov v regióne EMEA vzrastie v nasledujúcich 12 mesiacoch o 74 %, pričom spoločnosti budú svoje stratégie hybridného cloudu stavať na technológiách kontajnerových platforiem.

Spoločnosť Red Hat spustila iniciatívu Leading with Containers v regióne EMEA, aby pomohla svojim obchodným partnerom stavať na tomto raste a etablovať sa ako technologickí lídri a dôveryhodní poradcovia svojich zákazníkov. Iniciatíva Leading with Containers zahŕňa dve zložky: partnerskú špecializáciu s názvom „Red Hat Container Platform Specialist“ a program Sales Accelerator, ktorý ponúka ďalšie výhody pre partnerov Container Platform Specialist, ktorí spĺňajú ďalšie požiadavky a chcú urýchliť svoje zapojenie do projektu Red Hat OpenShift realizáciou špecifického obchodného plánu. Pripojením sa k iniciatíve Leading with Containers môžu partneri získať tieto výhody:

  • Odlíšiť sa ako líder na trhu s kontajnermi prostredníctvom nového označenia partnerskej špecializácie.
  • Komplexná ponuka zvyšovania zručností na zvýšenie zručností v oblasti kontajnerových platforiem
  • Špecializovaný marketingový obsah a predajné nástroje na oslovenie zákazníkov pomocou kontajnerov
  • Podporné mechanizmy na sprevádzanie partnerov celým predajným cyklom vrátane konzultačnej podpory na uľahčenie prijatia kontajnera
  • Nové stimuly na zvýšenie ziskovosti partnerov vo forme exkluzívnych nákupných podmienok a investičných fondov

V regióne EMEA získalo čoraz viac partnerov status Red Hat Container Platform Specialist, a to na základe akreditácie za predajné, technické a dodávateľské znalosti v oblasti hybridnej cloudovej infraštruktúry a natívneho vývoja pre cloud.

Okrem toho spoločnosť Red Hat nedávno aktualizovala svoj partnerský program pre poskytovateľov riešení v regióne EMEA. Zaviedla zjednodušený súbor pravidiel a väčšiu flexibilitu pri výbere zo širokej škály certifikátov middleware pre partnerov, ktorí chcú získať status Red Hat Advanced Business Partner alebo Red Hat Premier Business Partner. Predplatné pre vývojárov je k dispozícii aj pre všetky partnerské špecializácie za zvýhodnenú cenu.

„Pri pohľade na obrovský rastový potenciál trhu s kontajnermi som veľmi hrdý na to, že máme takú rozsiahlu sieť vysoko kvalifikovaných a špecializovaných obchodných partnerov Red Hat Advanced a Premier. Prostredníctvom tejto iniciatívy môžeme pomôcť našim partnerom stať sa dôveryhodnými poradcami a technologickými expertmi, ktorí pomôžu zákazníkom spoločnosti Red Hat uspieť na ich ceste k hybridnému cloudu,“ povedala Petra Heinrich, viceprezidentka pre partnerov a aliancie v regióne EMEA spoločnosti Red Hat.

Značky: