Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veracomp Slovakia nie je bežný distribútor, ktorý IT produkty len predáva, ale poskytuje pridanú hodnotu napríklad vo forme vzdelávania.

Po Veľkej noci oznámil usporiadanie jeho najväčšej konferencie v Bratislave zameranej na okruhy ako – bezpečnosť IT, open source či mobilita a komunikácia.

„Na tejto konferencii budete mať možnosť spoznať 10 spíkrov, od 5 výrobcov, ktorých distribuujeme. Vieme, že slovenský trh čoraz viac zaujímajú technológie zo sveta open source softvéra a preto sa medzi prvými predstaví aj náš platinový partner konferencie – náš hlavný ťahúň z tejto oblasti – Red Hat.“ upresňuje Naďa Gubišová z marketingového oddelenia spoločnosti.

Red Hat má produktové portfólio široké a pokrýva prakticky všetky aktuálne témy v IT. Opiera sa o niekoľko hlavných produktových línií: mobilnú aplikačnú platformu, rodinu produktov JBoss Middleware, cloudovú infraštruktúru, podnikovú virtualizáciu a platformu, riešenia pre ukladanie a správu dát a v neposlednom rade aj o oceňované služby a podporu.

Na VeracompDay´17 v doobednej časti odznie prečo je Red Hat úspešnou spoločnosťou a spoznáte technológie založené na open source softvéri, ktoré uvedie obchodná riaditeľka Red Hat pre Slovenskú a Českú republiku – Iveta Babulenková.

Ani poobedná časť nebude ukrátená o tohto lídra v oblasti open source technológií. V časti prípadových štúdii zistíte ako a prečo spravovať cloud pomocou open source nástrojov, ktoré predstaví Radek Langkramer z Veracompu.

Ďalšia časť poobedných prezentácii bude zameraná na obchodno – manažérske prezentácie, kde Hana Llanaj zo spoločnosti Veracomp Slovakia predstaví Red Hat subskripčný model a identifikuje obchodné príležitosti pre Red Hat technológie.

Okrem prezentácii bude k dispozícii aj stánková časť, kde sa účastníci môžu porozprávať so zástupcami výrobcov a nasávať tak nové informácie.

Nenechajte si utiecť možnosť získať obšírny prehľad o trendoch v IT. Registrácia bola spustená na webe Veracompday a vstup je pre všetkých registrovaných voľný.

Značky: