Model Redmi Note 7, bol predstavený už v januári.

Redmi už zopár týždňov vystupuje ako samostatná značka, ktorá patrí pod Xiaomi. Pred nejakým časom sme sa mohli dozvedieť, že výrobca pripravuje aj Pro verziu modelu Note 7. Generálny riaditeľ spoločnosti, nakoniec na sociálnej sieti Weibo potvrdil, že smartfónu s prívlastkom Pro, sa dočkáme už budúci týždeň.

Novinka by mala ponúknuť 48 Mpx fotoaparát so senzorom Sony IMX586. Redmi Note 7 Pro, by sa mal stať aj prvým smartfónom, ktorý bude používať nový čipset od Qualcommu – Snapdragon 675.

Skoršie úvahy počítali aj s čítačkou odtlačkov prstov v displeji, čo najnovšie obrázky od generálneho riaditeľa spoločnosti Lu Weibinga vyvrátili, nakoľko na zadnej strane smartfónu je vidieť klasický senzor čítačky odtlačkov prstov. Ďalšie správy informujú až o 6 GB pamäte RAM a 128 GB vnútorného úložiska.

Pokiaľ sa predpokladané špecifikácie potvrdia, tak novinka môže štartovať s očakávanou cenou na úrovni 240 eur pre model so 6 GB / 64 GB. Táto cena je iba prepočtom z čínskeho juanu a v našom regióne môže byť o niečo vyššia.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Redmi Note 7 Pro: Jeden z prvých smartfónov s čipsetom Snapdragon 675

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.