Prevádzková bezpečnosť v rámci nastupujúcej automatizácie, cloudov a legislatívnych opatrení naberá na dôležitosti  

Stále viac firiem a organizácií verejnej správy začína využívať služby poskytovateľov tretích strán, a to najmä vo forme cloudových riešení. Rok 2020 prinesie aj mnohé eskalácie rizík spojených práve s cloudami. Nadnárodné spoločnosti ako Amazon, Google, či Microsoft začínajú úspešne poskytovať svoje služby aj na Slovensku.  Firmy a orgány verejnej správy musia naviac čeliť každý rok novým  legislatívnym požiadavkám, či už zo strany Európskej únie priamo, alebo v rámci rôznych zákonných povinností jednotlivých členských štátov. S tým sú spojené vyššie nároky na kybernetickú, či informačnú, a v konečnom dôsledku aj celkovú prevádzkovú bezpečnosť.

Tieto témy odznejú na konferencii SecTec Security Day 2020, ktorá sa bude konať 2. apríla v Cinemax Bory v Bratislave. V rámci konferencie vystúpia niekoľkí špeciálni hostia s odbornými prednáškami. Dotkneme sa povinností prijatia bezpečnostných opatrení, ktoré musia reflektovať od 1.4.2020 stovky firiem a orgánov verejnej správy na Slovensku, či povinných auditov vyplývajúcich zo Zákona o kybernetickej bezpečnosti 69/2018 Z.z., či ďalších legislatívnych zmien, ktoré nás čakajú v rámci EÚ s ohľadom na digitálnu budúcnosť. Okrem iného budú predstavené  prípadové štúdie a osvedčené postupy z oblastí nosných tém konferencie, ako sú cloudyautomatizácia v kybernetickej bezpečnosti, ktoré budú v najbližších rokoch rezonovať aj na Slovensku. Nebude chýbať ani panelová diskusia.

Na záver dňa sa môžete tešiť na „Networking dinner„, kde budete mať priestor pohovoriť s rečníkmi aj hosťami celodenného eventu a získať niektorú z hodnotných cien v tombole.

Registráciu a podrobný program nájdete na www.sectecsecurityday.sk

Značky: