Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital predstavila prototyp USB flash pamäte s najvyššou kapacitou na svete, uviedla na trh nové superrýchle prenosné SSD disky a novú cloudovú zálohovaciu službu.

Spoločnosť Western Digital (NASDAQ: WDC) na prebiehajúcom veľtrhu Consumer Electronics Show 2019 (CES 2019) predstavila celú radu inovatívnych riešení, ktoré umožňujú používateľom jednoducho uložiť, triediť a zdieľať digitálny obsah za použitia extrémnych prenosových rýchlostí. Spoločne s novými prenosnými USB diskami SSD a cloudovou zálohovacou službou bol predstavený aj prototyp USB flash pamäte s najvyššou kapacitou na svete. Všetky tieto novinky umožňujú používateľom získať dokonalú kontrolu nad fotografiami, videonahrávkami a ďalšími dokumentmi a poskytujú väčší priestor na uloženie nového digitálneho obsahu a súčasne zabezpečujú ľahký prístup k tomuto obsahu, kedykoľvek a kdekoľvek to bude potrebné.

„Neprestávame vyvíjať produkty tak, aby pomáhali používateľom nachádzať nové cesty k tomu, ako ešte lepšie a ľahšie pracovať s dôležitým digitálnym obsahom,“ hovorí David Ellis, viceprezident pre produktový marketing spoločnosti Western Digital a dodáva: „Naše najnovšie produkty dokladajú úsilie spoločnosti Western Digital, aké prikladá tomu, aby ponúkala širokou radu osobných riešení na ukladanie dát, ktoré budú zahŕňať vysoko odolné a spoľahlivé produkty s rýchlym prenosom dát, ktoré sa navyše ľahko používajú.“

Spoločnosť Western Digital na veľtrhu CES 2019 mimo iné predstavila prototyp vysoko kapacitné USB flash pamäte a nové externé SSD disky značky WD a SanDisk, konkrétne sú to:

SanDisk 4TB1 USB-C™ (prototyp): Spoločnosť Western Digital a značka SanDisk potvrdili vedúce postavenie na trhu a predstavili ďalší z míľnikov v odvetví ukladania dát, prototyp USB flash pamäte s najväčšou kapacitou na svete. V pôsobivej kompaktnej forme a malom rozmere budú k dispozícii až 4 TB1 úložnej kapacity.

SanDisk Extreme PRO® Portable SSD: Najrýchlejší prenosný SSD disk značký SanDisk bude na trhu dostupný na jar 2019 a bude poskytovať závratnú prenosovú rýchlosť až 1 GB/s*, navyše bude spĺňať normy odolnosti  IP552  . Tento externý disk je ideálnym riešením pre kreatívnych profesionálov, ktorí chcú rýchlo presúvať veľké súbory a spracovávať ich v reálnom čase priamo na disku.

SanDisk Flashback™: Nová zálohovacia cloudová služba Flashback bude dostupná pre vybrané obľúbené USB pamäte SanDisk. Pomocou tejto služby bude možné vytvárať online cloudovú kópiu – zálohu – digitálneho obsahu z príslušných flash pamätí. Požívateľ tak bude môcť ľahko prehliadať svoje dokumenty, prehľadávať ich, triediť a zdieľať aj v prípade, že nebude mať externý disk pri sebe, alebo bude niekde zabudnutý, alebo stratený.

My Passport® Go: Najnovší prírastok v oceňovanej produktovej rade My Passport s označením My Passport Go SSD ponúka až 1 TB1 ukladacej mobilnej kapacity v odolnom prevedení s integrovaným prepojovacím káblom a gumovým ochranným rámom. Externý SSD disk My Passport Go je ideálny pre všetkých, ktorí chcú mať na svojich cestách výkon SSD diskov.

Značky: